Tevreden
Reactie DAS Rechtsbijstand:
Goedemiddag, mooi om te zien dat je tevreden bent, fijn dat we je goed van dienst hebben kunnen zijn.
Irene
Irene
Het Webcareteam van DAS
Goedemiddag, wat goed dat je zo tevreden bent over onze service.
Hartelijk dank hiervoor en voor de mooie cijfers.
Sacha
Het Webcareteam van DAS
Goedemiddag, bedankt voor deze goede beoordeling en de mooie score.
Fijn dat je de tijd nam om dit met ons te delen.
Sacha
Het Webcareteam van DAS
Goedemorgen, dankjewel 😊 Ik vind jouw beoordeling top!
Fijn dat je zo tevreden bent en dit ook via deze review met ons gdeeld hebt.
Vriendelijk groeten.
Petra
Het Webcareteam van DAS.
Goedemorgen René, wat fijn dat je zo goed geholpen bent en het contact met ons daarmee een positieve ervaring is geweest.
Dankjewel voor het delen en ook voor de aanbeveling.
Vriendelijke...
Goedemorgen, dankjewel dat je even de tijd hebt genomen om jouw tevredenheid te delen via deze review.
Fijn dat je goed geholpen bent, wij staan een eventuele volgende keer ook weer graag voor...
Goedemorgen Frans, wat fijn om te lezen dat je tot nu toe zo goed geholpen en geadviseerd bent.
Succes met het het verdere verloop van de zaak en bedankt voor het delen van jouw mooie...
Goedemorgen Jonathan, dankjewel voor je mooie complimenten aan onze dienstverlening en de perfecte score van 5 sterren!
Fijn dat je dit met ons hebt gedeeld!
Vriendelijke...
Goedemorgen Leon, wat een super beoordeling geef je ons! Fijn dat je zo goed geholpen bent en ons op alle punten de maximale score geeft.
Dankjewel hiervoor en ook voor de aanbeveling....
Goedemorgen, dank je wel voor je mooie beoordeling en cijfers die je ons hebt gegeven. Super om te lezen dat je contact met ons een goede ervaring is geweest.
Vriendelijke groeten,...