anonymous
Ik geniet al heel wat jaren van de deskundige hulp van DAS en heb nog nooit ook maar 1 negatieve ervaring mogen ervaren !! Het zijn allemaal toegewijde werknemers met veel empathie!!!
goede en deskundige hulp ( tot nu toe ) want mijn dossier is pas in behandeling inzake oplichting/fraude OpslagPlan, dus hoe verdere afwikkeling afloopt moet ik afwachten !! Uitgaande van de eerste contacten moet dit denk ik wel goed komen
Ik ben zeer tevreden
Die is goed en positief over de behandeling.
Snelle reactie, oplossings gericht
fijn contact met medewerkster en de afhandeling
Zeer tevreden over de afhandeling van onze zaak
Twijfelend, kan niet zeggen goed en ook niet slecht, aanbevelen is lastig te zeggen het is tussen ja en nee
Ik wil juridisch advies, maar kan dit niet krijgen totdat ik een lijst met documenten heb aangeleverd. Deze lijst wil/kan mijn werkgever niet aanbieden, dit is onderdeel van het conflict. Ik wil advies over hoe ik verder moet, maar das kan mij niet helpen totdat ik alles compleet heb.
goed
Ik vroeg alleen advies
Echt slecht. Ik raad het niet aan.
DAS Rechtsbijstand verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
DAS Rechtsbijstand heeft de volgende resultaten bereikt:
Ik ben zeer tevreden
Die is goed en positief over de behandeling.
Snelle reactie, oplossings gericht
fijn contact met medewerkster en de afhandeling
Zeer tevreden over de afhandeling van onze zaak
goed
Ik vroeg alleen advies
Echt slecht. Ik raad het niet aan.
DAS Rechtsbijstand heeft de volgende resultaten bereikt: