Reviews

8.9 / 10
69 beoordelingen
Schrijf beoordeling

99% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Offerte
8.8/10
Deskundigheid
9.2/10
Resultaat
9.2/10
Advies
8.6/10
Medewerkers
9.2/10
Nazorg
8.6/10
Communicatie
8.2/10

69 Reviews

BistBizy Wijngaard

8/10

Offerte uitvoering en nazorg zijn naar wend verlopen.

Sterke punten

Voor aanvang van het werk is de uitvoering en de veiligheid samen met ons doorgesproken.

Verbeterpunten of tips

Als er een check list was geweest hedden we er aan gedacht op enige reserve pannen ook te reinigen. Dit hebben we nu vergeten.


Tenk

10/10

Door dak en gevel noord het dak laten reinigen en laten coaten. Resultaat erg mooi geworden.

Sterke punten

Duidelijke offerte en scherpe prijs.
Planning wordt vooraf goed afgestemd. Paar dagen voor afspraak telefonische bevestiging. En na uitvoering na enkele dagen telefonisch contact af je...
Duidelijke offerte en scherpe prijs.
Planning wordt vooraf goed afgestemd. Paar dagen voor afspraak telefonische bevestiging. En na uitvoering na enkele dagen telefonisch contact af je tevreden bent over de uitgevoerde werkzaamheden.


Anoniem

10/10

Dak en gevel Noord levert keurig werk af. Dak laten reinigen en daarna laten coaten. Afspraken worden tijdig ingepland en nagekomen. Na uitvoering terugkoppeling of klant tevreden is over... Dak en gevel Noord levert keurig werk af. Dak laten reinigen en daarna laten coaten. Afspraken worden tijdig ingepland en nagekomen. Na uitvoering terugkoppeling of klant tevreden is over uitgevoerde werkzaamheden.

Sterke punten

Nakomen afspraken en net werk afleveren


Carin

10/10

Ons dak is gereinigd en gecoat. We zijn zeer tevreden over het eindresultaat!

Sterke punten

Goed en duidelijk uitgelegd hoe ze te werk gaan. De werkzaamheden worden professioneel uitgevoerd.


Tammenga

10/10

Alleen maar positieve ervaringen. Alles gebeurde in goed overleg; kwamen ze iets later dan afgesproken dan werd er direct gebeld omdat te melden.

Sterke punten

Netjes gewerkt. Goede afspraken. Beloften werden vlot nagekomen. Bij ons was er een stuk lood dubbelgeslagen. Nadat we gebeld hadden waren ze er binnen een half uur. Een vorstpan was kapot en... Netjes gewerkt. Goede afspraken. Beloften werden vlot nagekomen. Bij ons was er een stuk lood dubbelgeslagen. Nadat we gebeld hadden waren ze er binnen een half uur. Een vorstpan was kapot en werd vervangen. O


Smit, Musselkanaal

9/10

Super snelle offerte en mooi dak na werk

Sterke punten

Werksnelheid was uitstekend, van offerte tot reiniging en coating

Verbeterpunten of tips

Demo staal (proefmonster kleur) was wat klein. Wel 3 referentieadressen gekregen waar we de kleur hebben bekeken, dus dat was prima.


A.G. Roose

1/10

Naar aanleiding van ons bezoek aan de woonbeurs in Martiniplaza heb ik een offerte aangevraagd. Met excuses voor de vertraging, vanwege de grote belangstelling op de beurs, heb ik een offerte... Naar aanleiding van ons bezoek aan de woonbeurs in Martiniplaza heb ik een offerte aangevraagd. Met excuses voor de vertraging, vanwege de grote belangstelling op de beurs, heb ik een offerte ontvangen. In deze offerte was echter niet een optie opgenomen die wij wel hadden besproken. Op 23 maart 2017 heb ik per e-mail gevraagd om ook nog een offerte op te maken voor die optie (was een minder dure optie). Tot op heden echter geen enkele reactie ontvangen. Op de beurs heel enthousiast doen en vervolgens niets meer van je laten horen vind ik niet heel klantvriendelijk en correct.

Ik ben dan ook behoorlijk teleurgesteld in dit bedrijf!

Verbeterpunten of tips

Altijd reageren op vragen van potentiële klanten

Reactie Dak en Gevel Noord:

Geachte heer Roose,

Wij vinden het zeer vervelend dat u onze diensten zo heeft ervaren. Wij streven erg naar klanttevredenheid, op 9 augustus jl. hebben wij u daarom een email gestuurd...
Geachte heer Roose,

Wij vinden het zeer vervelend dat u onze diensten zo heeft ervaren. Wij streven erg naar klanttevredenheid, op 9 augustus jl. hebben wij u daarom een email gestuurd met onze reactie op uw review. Helaas hebben wij hierop niets meer van u mogen vernemen.

Wij hopen graag van u te mogen vernemen zodat wij dit verder met u kunnen bespreken en oplossen. Zou u contact met ons op willen nemen via info@dakengevelnoord.nl of 0599-470307? Alvast hartelijk dank!

Met vriendelijk groet,

Elise Hageman
Dak- & Gevel Noord


N.Dinkelman

10/10

Prima, werken netjes en houden rekenschap met de woonomgeving

Sterke punten

de prijs

Verbeterpunten of tips

vanwege de drukte van het bedrijf , duurde het een beetje lang voordat ze hun werk konden afmaken.


Beugel. Westerbork

9/10

Komt correct en betrouwbaar over

Sterke punten

Goede uitleg van de werkzaamheden die gaan plaatsvinden en de werkzaam heden worden goed uitgevoerd