De Vries

Heel correct en keurig verzorgd. Fijne software om zelf de rouwkaart te maken. Doordat ik een voorbeeld had van iemand anders kon ik het juiste papier kiezen. Had niet in de gaten dat ik meerdere... Heel correct en keurig verzorgd. Fijne software om zelf de rouwkaart te maken. Doordat ik een voorbeeld had van iemand anders kon ik het juiste papier kiezen. Had niet in de gaten dat ik meerdere bestellingen kon doen in 1 winkelwagentje, maar het kan dus. Hartelijk dank voor de service.

Wat een professionaliteit! Duidelijke en goede website. Gemakkelijk in gebruik en na het ontwerpen en bestellen, werden we vrijwel direct gebeld om alles nog één keer te controleren voor de... Wat een professionaliteit! Duidelijke en goede website. Gemakkelijk in gebruik en na het ontwerpen en bestellen, werden we vrijwel direct gebeld om alles nog één keer te controleren voor de zekerheid. Ook was Muriel erg meedenkend en hebben we het contact via de telefoon en de mail als heel prettig ervaren.

Jan van Genderen

Attent, zorgvuldig, communicatief duidelijk, inlevend.

Mieke

Erg mooie site met zó ontzettend veel keuzemogelijkheden.

Robin

Fijne service, waarbij de kaarten nog nagekeken worden en verbeterd!

rineke fransen

Heel goed

Suzanne

Uitstekend. Makkelijk zelf te ontwerpen, mooie kwaliteit papier. Heel snel bezorgd.

Anna

Zeer behulpzaam, uiterst vriendelijk en meedenkend.