A. Meesters

(Bewerkt)

Kostte veel moeite, paar keer moeten bellen om aanbetaling goed te krijgen

Heeft u verbeterpunten voor cruisewinkel?

juiste aanbetaling aangeven, geen 100%, geen 40%, geen 30% maar $198 zoals de aanbieding van Princess is. Na diverse telefoontjes alles goed aangepast.

H.van Beek

Over het algemeen goed

Heeft u verbeterpunten voor cruisewinkel?

veel te ingewikkelde aanmeld/ online/ inchequeckprocedure.
er word niet op mijn vraag om keuzemogelijkheid kabine ingegaan.

A de Boer

Weinig contact. Je moet de boeking zelf online invullen ipv .et een medewerker aan de telefoon.

Heeft u verbeterpunten voor cruisewinkel?

Automatisch verzonden berichten tegenhouden. Moest nu lang in de wachtrij om te horen dat er nog iemand met mijn booking bezig was

Reactie Cruisewinkel.nl:

Beste Familie de Boer, het klopt inderdaad dat de boeking gemakkelijk op onze website gedaan kan worden. Gelukkig staan onze cruisespecialisten altijd klaar om telefonisch vragen te beantwoorden én... Beste Familie de Boer, het klopt inderdaad dat de boeking gemakkelijk op onze website gedaan kan worden. Gelukkig staan onze cruisespecialisten altijd klaar om telefonisch vragen te beantwoorden én te helpen met het maken van de boeking. Wij betreuren dat je lang in de wachtrij hebt gestaan en zullen er alles aan doen om deze wachttijden te verkorten. Wij wensen je alvast heel veel plezier in de Caribbean. Met vriendelijke groet, Cruisewinkel

K. Okros

Prima, schriftelijk contact gehad met de touroperator en alles naar wens is verlopen.
Met ons zessen (3 keer een koppel) fijn geboekt voor volgend jaar voor een riviercruise aan de Donau.

Kan niets bedenken.

Reactie Cruisewinkel.nl:

Alvast een hele fijne cruise over de Donau gewenst. Wij hopen jullie de volgende keer weer te mogen helpen met het boeken van een prachtige cruise. Met vriendelijke groet, Cruisewinkel

Bert van de Steeg

Onze ervaring is prima, goed geholpen.

Heeft u verbeterpunten voor cruisewinkel?

Irritant wachtmuziek aub vervangen.

Reactie Cruisewinkel.nl:

Bedankt voor uw review! Wij zijn blij dat we u hebben kunnen helpen met het boeken van uw cruise. Alvast een prachtige cruise aan boord van de Mein Schiff 7 gewenst! Met vriendelijke groet,... Bedankt voor uw review! Wij zijn blij dat we u hebben kunnen helpen met het boeken van uw cruise. Alvast een prachtige cruise aan boord van de Mein Schiff 7 gewenst! Met vriendelijke groet, Cruisewinkel

M . De Kruijff-Heijkoop

Prima alles goed geregeld

Reactie Cruisewinkel.nl:

Fijn om te horen dat alles goed geregeld was rondom uw boeking en bedankt voor uw mooie review. Met vriendelijke groet, Cruisewinkel

Millerson

Goed geholpen en geïnformeerd. Vriendelijk in een ontspannende sfeer.

n.v.t.

Reactie Cruisewinkel.nl:

Bedankt voor uw mooie review! Heel veel plezier tijdens uw cruise door de Emiraten en we hopen u snel weer te mogen helpen met het uitzoeken van een volgende cruise. Met vriendelijke groet,... Bedankt voor uw mooie review! Heel veel plezier tijdens uw cruise door de Emiraten en we hopen u snel weer te mogen helpen met het uitzoeken van een volgende cruise. Met vriendelijke groet, Cruisewinkel

Schuttel

Reeds enige jaren boeken wij een cruise bij cruisewinkel. De boeking is altijd uitstekend gegaan. Haast vanzelfsprekend zullen wij daarom voor een volgende keer ook voor cruiswinkel kiezen vanwege... Reeds enige jaren boeken wij een cruise bij cruisewinkel. De boeking is altijd uitstekend gegaan. Haast vanzelfsprekend zullen wij daarom voor een volgende keer ook voor cruiswinkel kiezen vanwege vakbekwaamheid en klantvriendelijkheid.

Heeft u verbeterpunten voor cruisewinkel?

Tot op heden niet. Mochten die er wel zijn dan zal ik dit u berichten.

Reactie Cruisewinkel.nl:

Bedankt voor uw mooie review, uiteraard helpen wij u ook in de toekomst graag met het boeken van uw volgende droomcruise! Heel veel plezier op de Nieuw Statendam. Met vriendelijke groet, Cruisewinkel

Abdoelkariem

Vage antwoorden

Heeft u verbeterpunten voor cruisewinkel?

Ja meer goedkope single cruises

Fam. Luu

Alles is duidelijk!

Reactie Cruisewinkel.nl:

Beste Familie Luu, wij zijn blij om te horen dat alles duidelijk voor jullie was. Mochten wij jullie in de toekomst nog ergens mee kunnen helpen dan horen wij dat graag! Alvast een fijne cruise. Met... Beste Familie Luu, wij zijn blij om te horen dat alles duidelijk voor jullie was. Mochten wij jullie in de toekomst nog ergens mee kunnen helpen dan horen wij dat graag! Alvast een fijne cruise. Met vriendelijke groet, Cruisewinkel