Dick
Ik adviseer altijd om hier te boeken
- Heeft u verbeterpunten voor cruisewinkel?
- Meer en betere informatie als je zelf vliegt.
- Cruise
- Canarische eilanden Cosma
Ik adviseer altijd om hier te boeken
Ik ben voortreffelijk geholpen door heel wat vriendelijke mensen die met hun inzet,geduld,begrip en kennis een prima teamwerk hebben getoond!
Door droevige omstandigheden hebben wij onze reis vlak voor vertrek helaas moeten annuleren . Complimenten Voor de medewerkster die er voor gezorgd heeft dat alle correspondentie tussen ons en Holland america line vlot is verlopen. Wij dat wij bij Cruisewinkel hebben geboekt.
Makkelijk te boeken
Super zo gemakkelijk boeken
Fijn geholpen en goede advies
Vriendelijke afhandeling van onze vragen betreffende onze boeking. Snel en duidelijk afgehandeld.
oke
Pech met de cruise maar heel fijn opgelost door de mensen van de cruise winkel Chapaue
Uitstekend, correct, deskundig en behulpzaam personeel. Aan een ieder die een goede cruise wil maken, twijfel geen moment, boek via cruisewinkel!
Goede ervaring, op de website zeer makkelijk en begrijpelijk, alles goed te vinden wat nodig is om een cruise te boeken, welke vraag je ook hebt.
Eenvoudig te boeken en goede en snelle support indien nodig
Na enige problemen bij het boeken belde een medewerker ons op en heeft alles keurig voor ons geregeld!
Cruisewinkel.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Cruisewinkel.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Makkelijk te boeken