Reviews

9.3 / 10
43 beoordelingen
Schrijf beoordeling

100% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
9.2/10
Info over verloop order
8.9/10
Snelheid levering
9.1/10
Bestelgemak
8.9/10
Klantvriendelijkheid
9.5/10
Informatie op de website
8.5/10
After sales
8.4/10

43 Reviews

richard meiners
10/10

Vandaag een panasonic airco gekocht en afgehaald keurige zaak scherpe prijzen.
in voorafgaand telefonische overleg hoorde ik kennis van de materie

Sterke punten

sterkste punt is de prijs


Matthijs van Rijswijk
8/10

Zeer tevreden....goede en duidelijke communicatie en een goed advies. Werk is zeer netjes opgeleverd en afgewerkt.

Sterke punten

Communicatie en oplevering.

Verbeterpunten of tips

Mogelijk soms even melden wat de status is...bijvoorbeeld onderdelen zijn besteld.


Bauman
10/10

Goede ontvangst in de winkel. Duidelijke uitleg


M. Schalk
8/10

Goed

Sterke punten

Persoonlijk contact | kennis van zaken en mogelijkheden

Verbeterpunten of tips

Zou het persoonlijker nog prettiger vinden om iemand thuis te ontvangen die mogelijkheden bekijkt en dan offerte maakt. Nu veel foto's op en en neer geappt en op moment van installeren nog niet duidelijk hoe het precies mogelijk was. Uiteindelijk wel goed gekomen, maar ik zou nog sneller over gaan tot aankoop wanneer iemand even langs was geweest.


Anoniem
9/10

Geen lange wachttijd bij het maken van installatie afspraak. Monteurs hebben verstand van zaken.

Sterke punten

verstand van de techniek. Demo ruimte of gewoon even te gaan kijken en te ervaren.

Verbeterpunten of tips

Monteurs hebben geen kennis van bediening van apparatuur via internet of things modules (via mobiel).


Timmers
10/10

Wij hebben juni 2017 een splitunit laten bevestigen in onze woonkamer.

Sterke punten

Een heel klein en persoonlijk bedrijfje. Fijn dat je een showroom hebt zodat je ook ziet wat je daadwerkelijk koopt.

Verbeterpunten of tips

Nvt


E. Heijl
9/10

Duidelijke offerte gehad en alles volgens afspraak uitgevoerd. Fijne mensen, nemen netjes de tijd voor uitleg!


E. Van Helden
8/10

Bedrijf dat afspraken na komt,daar hou ik van.

Sterke punten

Geen aanbetaling, is voor veel mensen erg fijn.

Verbeterpunten of tips

Geen


Anoniem
10/10

Goed

Sterke punten

Verstand van het product.


j schoenmakers
10/10

Een goed en net bedrijf die de afspraken na komt

Sterke punten

netjes werken

Verbeterpunten of tips

geen