Reviews

9.4 / 10
46 beoordelingen
Schrijf beoordeling

100% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
9.1/10
Info over verloop order
8.9/10
Snelheid levering
9.1/10
Bestelgemak
8.9/10
Klantvriendelijkheid
9.5/10
Informatie op de website
8.5/10
After sales
8.5/10

46 Reviews

Edel

10/10

Vandaag is onze airco heel netjes gemonteerd en aangesloten.
Het was het wachten waard!
Een vriendelijke installateur met verstand van zaken.

Sterke punten

Vriendelijk, goede informatie.
Werken heel netjes, dat zie je al aan de keurig ingerichte ,opgeruimde bus.

Verbeterpunten of tips

Ga zo door.


Edel

10/10

Vandaag is onze airco heel netjes gemonteerd en aangesloten.
Het was het wachten waard!
Een vriendelijke installateur met verstand van zaken.

Sterke punten

Vriendelijk, goede informatie.
Werken heel netjes, dat zie je al aan de keurig ingerichte ,opgeruimde bus.

Verbeterpunten of tips

Ga zo door.


Maurice

10/10

Erg fijn dat je in een showroom kunt kijken en aldaar advies krijgt. Nette prijs, maar nog belangrijker zeer goede installatie met hoogwaardige afwerking. Beter 10 minuten langer en netjes, dan snel... Erg fijn dat je in een showroom kunt kijken en aldaar advies krijgt. Nette prijs, maar nog belangrijker zeer goede installatie met hoogwaardige afwerking. Beter 10 minuten langer en netjes, dan snel naar huis. In mijn geval koelleiding onder dakpannen door, aangezien ik zo min mogelijk witte kokers binnen en buiten wilde zien.

Sterke punten

Goed advies, scherpe prijs, nette installatie.


richard meiners

10/10

Vandaag een panasonic airco gekocht en afgehaald keurige zaak scherpe prijzen.
in voorafgaand telefonische overleg hoorde ik kennis van de materie

Sterke punten

sterkste punt is de prijs


Matthijs van Rijswijk

8/10

Zeer tevreden....goede en duidelijke communicatie en een goed advies. Werk is zeer netjes opgeleverd en afgewerkt.

Sterke punten

Communicatie en oplevering.

Verbeterpunten of tips

Mogelijk soms even melden wat de status is...bijvoorbeeld onderdelen zijn besteld.


Bauman

10/10

Goede ontvangst in de winkel. Duidelijke uitleg


M. Schalk

8/10

Goed

Sterke punten

Persoonlijk contact | kennis van zaken en mogelijkheden

Verbeterpunten of tips

Zou het persoonlijker nog prettiger vinden om iemand thuis te ontvangen die mogelijkheden bekijkt en dan offerte maakt. Nu veel foto's op en en neer geappt en op moment van installeren nog niet duidelijk hoe het precies mogelijk was. Uiteindelijk wel goed gekomen, maar ik zou nog sneller over gaan tot aankoop wanneer iemand even langs was geweest.


Anoniem

9/10

Geen lange wachttijd bij het maken van installatie afspraak. Monteurs hebben verstand van zaken.

Sterke punten

verstand van de techniek. Demo ruimte of gewoon even te gaan kijken en te ervaren.

Verbeterpunten of tips

Monteurs hebben geen kennis van bediening van apparatuur via internet of things modules (via mobiel).


Timmers

10/10

Wij hebben juni 2017 een splitunit laten bevestigen in onze woonkamer.

Sterke punten

Een heel klein en persoonlijk bedrijfje. Fijn dat je een showroom hebt zodat je ook ziet wat je daadwerkelijk koopt.

Verbeterpunten of tips

Nvt


E. Heijl

9/10

Duidelijke offerte gehad en alles volgens afspraak uitgevoerd. Fijne mensen, nemen netjes de tijd voor uitleg!