Sjoukje de Jong

De bestelling werd heel laat bezorgd zonder tussentijds bericht.
Uiteindelijk ben ik heel tevreden met het product.

Ik vond wat ik zocht.

Te late bezorging.

Beste mevrouw de Jong,
Beste mevrouw de Jong,
Dank u wel voor uw review. Wij werken met twee voorraden. Onze eigen voorraad en die van onze leveranciers. Als het bij ons op voorraad is krijgt u uw bestelling in twee werkdagen geleverd. Als wij bij onze leverancier moeten bestellen hanteren wij een levertijd van 5 tot 7 werkdagen. In principe houden wij u via de mail op de hoogte van het verloop van uw bestelling. Misschien zijn onze mails in uw spam box terecht gekomen?
Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.
Met vriendelijk groeten,

Helene Schmeitz

Fijne service

Snel geleverd en duidelijk

Zou niet weten

Marie Anne Cleveringa

Vaak alle modellen van de series

Bij zoeken via tabblad "Merken" handig als je niet eerst de 3 foto's bovenaan hoeft weg te scrollen. En vervolgens als je een merk hebt aangeklikt de series (niet in tekst (linkerzijde) laat zien)... Bij zoeken via tabblad "Merken" handig als je niet eerst de 3 foto's bovenaan hoeft weg te scrollen. En vervolgens als je een merk hebt aangeklikt de series (niet in tekst (linkerzijde) laat zien) ook "via fotoblokken (met serienaam erbij) zoals bij Tabblad "Nieuw!. Ik vind dat de website hierin nog onvoldoende consistent is. Dit zou het zoekgemak vergroten naar mijn mening.

wil wever

Prima klantvriendelijk en professioneel

Professionele dames

Ria Geurts

Super goede service. Zeer goede kwaliteit en altijd met zorgvuldigheid ingepakt. Merk-lingerie zijn door de geweldige acties ook voor de minderbedeelde burgers ons op deze manier beschikbaar.

Goede omschrijving

Niets aan toe te voegen

Diny van Bergen-Fahner

Mijn 3d borstprothese opgehaald en nieuwe lingerie uitgezocht.

Hebben alle rust en nemen alle tijd die je nodig hebt.

Ga vooral zo door.

Beste mevrouw van Bergen-Fahner,
Beste mevrouw van Bergen-Fahner,
Allereerst willen wij u bedanken voor uw mooie beoordeling! Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent. Wij streven ernaar om elke klant onze volledige aandacht te geven. Bij het aanmeten van een Eve prothese is het van zeer groot belang dat dit in alle rust en zorgvuldig gebeurt en hier wordt altijd ruim tijd voor ingepland. Wij wensen u voor nu een fijne dag en hopelijk tot ziens.
Met vriendelijke groeten,

Harjt Rem

Chillyhilversum.nl

Prachtig aanbod!

Geen.

Ilse Huizinga

Mooie winkel met veel keuze. In de winkel word ik altijd fijn geholpen.
Via de website moet ik meestal wel lang wachten op mijn bestelling. Ik stel mij hier nu op in.

Laatst, via de website, een bestelling met slips gedaan. Kwaliteit viel mij toen erg tegen. Langs de winkel gegaan en dit uitgelegd. Slips omgeruild voor een betere kwaliteit. Prima service.

Sneller leveren

Beste mevrouw Huizinga,
Beste mevrouw Huizinga,
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij vinden het fijn om te lezen dat u terug bent gekomen naar de winkel toen u niet zo tevreden was over uw aankoop. Wij doen altijd onze uiterste best om alsnog tot een oplossing te komen als iets niet naar verwachting is. Wij hopen u in de toekomst weer te mogen begroeten in de winkel of via de webshop!
Met vriendelijke groeten,

M van der Heijden

Prettig

Profesionele en vriendelijke hulp

Licht in de paskamer zou zachter/voordeliger mogen

Ineke Back-van Goethem

Klantvriendelijk

Goede klantenservice, snelle terugbetaling bij retour