Reviews

8.5 / 10
2033 beoordelingen
Schrijf beoordeling

93% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Contact
8.8/10
Deskundigheid
8.2/10
Eenvoud maken afspraak
8.9/10
Intakegesprek
8.8/10
Informatie op de website
8.2/10
Nazorg
7.8/10
Behandeling
8.3/10

2033 Reviews

Luciën

10/10

Mooie kliniek, erg klantvriendelijk, werken goed op afspraak en tijd.

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Ben erg tevreden met alles.

In welk jaar kwam u voor het eerst bij CDC?

meen in 2001 of 2002


Anoniem

8/10

Bedrijf komt professioneel over, al zal de grootschaligheid sommige cliënten afschrikken.

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Ik had een afspraak en kreegde dagen ervoor ineens kiespijn. Er was eigenlijk geen tijd, maar een van de tandartsen behandelde mij in zijn lunchpauze, Top!
Het resultaat van de oorspronkelijke afspraak (rebasen van een protese) is matig. Vooralsnog ben ik er op achteruit gegaan waar een verbetering in het vooruitzicht gesteld was.


Johan Bunt

10/10

Ik voel me goed thuis bij CDC
Ik ben blij dat ik hun gevonden heb voor m'n gebit

In welk jaar kwam u voor het eerst bij CDC?

2011 of 2012


Anoniem

8/10

Mijn ervaring is redelijk positief. De mensen zijn zeer vriendelijk en informatief.

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Verbeterpunten heb ik maar 1. Dat het behandelplan in het intakegesprek mooier word voorgesteld, dan dat het in werkelijkheid word uitgevoerd.

In welk jaar kwam u voor het eerst bij CDC?

2015


Anoniem

8/10

Deskundig en efficiënt geholpen.
afspraken verlopen keurig op tijd.

In welk jaar kwam u voor het eerst bij CDC?

2016


Melanie van Goor.

10/10

Mijn ervaring is goed, ik durf zelfs te zeggen extreem goed.

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Ze besteden tijd aan de patiënt,
In mijn geval, gewaardeerd heb een extreme angst voor naalden, in mijn behandeling periode ( +-14 maanden ) drie keer vlouw gevallen, dan merk je pas de rust en tijd die er is.

In welk jaar kwam u voor het eerst bij CDC?

December 2015.


c dingerink brinkman

8/10

Goede ervaring ,aardig en deskundig personeeel

In welk jaar kwam u voor het eerst bij CDC?

2016


Roel Immink

10/10

Uitstekend, vriendelijk personeel en er wordt naar je geluisterd

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Verbeterpunt is mensen bij het aanmelden bij de balie vertellen dat het wat uitloopt.

In welk jaar kwam u voor het eerst bij CDC?

2015


r.lambregts

10/10

Mijn ervaring met CDC zijn over het algemeen erg positief en ook zeker een aanrader voor mensen met angst voor de tandarts. Medewerkers zijn allemaal erg vriendelijk en behulpzaam.

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

verbeterpunt is zeker de wachttijden en de communicatie daarom heen. Als er een uitloop is in tijd kun je iig de wachtende patiënten informeren hierover.

In welk jaar kwam u voor het eerst bij CDC?

2015


Johan meevis

8/10

Super te vreden

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Klant vriendelijkheid en duidelijkheid

In welk jaar kwam u voor het eerst bij CDC?

2015