Reviews

8.5 / 10
2034 beoordelingen
Schrijf beoordeling

93% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Contact
8.8/10
Deskundigheid
8.2/10
Eenvoud maken afspraak
8.9/10
Intakegesprek
8.8/10
Informatie op de website
8.2/10
Nazorg
7.8/10
Behandeling
8.3/10

2034 Reviews

Anoniem

8/10

Prima, beetje massaal. Het is in de loop der jaren beter geworden

In welk jaar kwam u voor het eerst bij CDC?

2012


Eric Steenvoorden

10/10

Na jaren uitstel begin vorig jaar een afspraak gemaakt wetende dat mijn gebit niet meer te redden was. 23 maart is het traject begonnen met het trekken van alle nog resterende tanden en kiezen.... Na jaren uitstel begin vorig jaar een afspraak gemaakt wetende dat mijn gebit niet meer te redden was. 23 maart is het traject begonnen met het trekken van alle nog resterende tanden en kiezen. Behandeling en nazorg verliepen vlekkeloos. Met name het geduld waarmee Wibo iedere keer de prothese passend maakte op mijn lastige kaak verdiend alle lof. Alle medewerkers waar je mee te maken krijgt zijn vriendelijk en uiterst behulpzaam.

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Sterke punten: klantvriendelijk, service.

In welk jaar kwam u voor het eerst bij CDC?

2016


Jan verbakel

8/10

Ben heel goed tevreden

In welk jaar kwam u voor het eerst bij CDC?

2015


Anoniem

10/10

Super goede kliniek super lieve mensen die daar werken

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Blijf zoals je nu bent
Geen supervgoede behandelingen met super mensen

In welk jaar kwam u voor het eerst bij CDC?

December 2015


Anoniem

6/10

Behandeling onder narcose een dikke 10,...

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Daar kom je nooit op afgesproken tijdstip ,.. loopt altijd uit,...!!!

In welk jaar kwam u voor het eerst bij CDC?

2017


Ellen Geerts

10/10

8 Maart voor de eerste keer op bezoek geweest bij CDC, omdat ik, na 35 jaar afscheid heb moeten nemen van mijn tandarts.
Vandaag, 10 maart ben ik voor de eerste keer onder behandeling geweest,...
8 Maart voor de eerste keer op bezoek geweest bij CDC, omdat ik, na 35 jaar afscheid heb moeten nemen van mijn tandarts.
Vandaag, 10 maart ben ik voor de eerste keer onder behandeling geweest, tandsteen verwijderen EN tand vullen.
Voor de eerste keer sinds 35 jaar heb ik een tand laten boren en vullen ZONDER narcose! Tuurlijk was ik bang en lag ik te trillen; ik BEN nu eenmaal een angsthaas. Waarom ik enthousiast ben over CDC? Professionele hulp van iedereen, men had tijd en aandacht voor me en het ruikt lekker binnen, niet naar dat overdreven ontsmettingsmiddel! Een aanrader voor grote angsthazen!

In welk jaar kwam u voor het eerst bij CDC?

2017


HH.jacobs

2/10

Narcose en trekken goed.. noodgebit redelijk.. origineel gebit prothese zeer slecht passend

In welk jaar kwam u voor het eerst bij CDC?

2016


Irene Arets

2/10

Hierbij dien ik, Irene Arets , een klacht in tegen de heer Peter Bijnen. Dit ivm. zijn advies om mijn gehele gebit te verwijderen. Na een second opinie bij Tandzorg Jekerdal in Maastricht bleek dat... Hierbij dien ik, Irene Arets , een klacht in tegen de heer Peter Bijnen. Dit ivm. zijn advies om mijn gehele gebit te verwijderen. Na een second opinie bij Tandzorg Jekerdal in Maastricht bleek dat er MAAR 2 tanden verwijderd dienden te worden. En wel onderkant voor. Deze 2 tanden zijn met een speciale techniek ook weer terug geplaatst. Geachte heer Bijnen, ik hoop dat u in de toekomst uw klanten van beter advies zult voorzien en niet alleen aan uw portemonnee denkt.

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Mijn tip : Ontslag voor de heer Peter Bijnen.

In welk jaar kwam u voor het eerst bij CDC?

2016


Anoniem

6/10

Ze luisteren niet wat mijn klachten zijn.
Ik loop al jaren met een niet opgeloste probleem.
En ben op zoek naar een andere kliniek.


Joke van den Oetelaar

10/10

Ik was een angsthaas, maar is heel erg meegevallen. Goede begeleiding en prima opgevangen door Willem Baas.

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Helemaal tevreden

In welk jaar kwam u voor het eerst bij CDC?

2015