Reviews

8.5 / 10
2033 beoordelingen
Schrijf beoordeling

93% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Contact
8.8/10
Deskundigheid
8.2/10
Eenvoud maken afspraak
8.9/10
Intakegesprek
8.8/10
Informatie op de website
8.2/10
Nazorg
7.8/10
Behandeling
8.3/10

2033 Reviews

Anoniem

10/10

Een prettig binnenkomen er straalt rust uit een belangrijk punt voor dat alles begint.
Verder is alles overduidelijk de uitleg en al wat erbij komt kijken. Er wordt de tijd voor je genomen en...
Een prettig binnenkomen er straalt rust uit een belangrijk punt voor dat alles begint.
Verder is alles overduidelijk de uitleg en al wat erbij komt kijken. Er wordt de tijd voor je genomen en ze nemen de tijd voor je. En er zijn geen wachttijden alles werkt achter elkaar door. Dat is zeer prettig.

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Verbeterpunten, hou dit vast.

In welk jaar kwam u voor het eerst bij CDC?

24-09-2007


Anoniem

8/10

Zeer prettig, klant vriendelijk en correct op de afspraaktijd werken.

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Geen

In welk jaar kwam u voor het eerst bij CDC?

2013


michael Taken

8/10

Tot op vandaag voor een 7,5

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Uitleg wat wel wat niet vergoed wordt / en de fakturen na kijken en prijs afspraak ?

In welk jaar kwam u voor het eerst bij CDC?

2016


j.oude holtkamp

2/10

Op dit moment ben ik zeer teleurgesteld op hoe het gaat

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

verbeterpunten het benaderd worden ik heb vanaf het begin geen gevoel gehad van geborgenheid daar bedoel ik mee
ik had een ontzettend de angst voor de tandarts daarom ging in naar CDC
maar ik kreeg geen gevoel dat ze mee leefde.
ook belde ik een keer op dat het niet goed was moet nu nog terug gebeld worden.

In welk jaar kwam u voor het eerst bij CDC?

2016


R. Bloemsma

10/10

Prettig en zoeken en aanreikend van oplossingen en wordt goed over geredeneerd .

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

kan niet een, twee, drie aangeven

In welk jaar kwam u voor het eerst bij CDC?

ca. 2012


siesling

8/10

Goed

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

iets minder wachttijden in dien mogelijk

In welk jaar kwam u voor het eerst bij CDC?

2014 ongeveer


Anoniem

10/10

Prima niks mis mee

Sterke punten, verbeterpunten of tips?


nee

In welk jaar kwam u voor het eerst bij CDC?


2006


Anoniem

10/10

Mijn ervaring met CDC is zeer positief, ik ben er zelfs mijn angst voor de tandarts kwijtgeraakt. Met name de vriendelijkheid en de duidelijke geruststellende uitleg van het behandelende personeel... Mijn ervaring met CDC is zeer positief, ik ben er zelfs mijn angst voor de tandarts kwijtgeraakt. Met name de vriendelijkheid en de duidelijke geruststellende uitleg van het behandelende personeel heb ik als zeer positief ervaren.

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Iets meer duidelijkheid ten aanzien van de financiële zaken. Het is mij nog steeds niet duidelijk waarom ik € 900,00 voor narcose moest betalen terwijl u adverteerde met een actie waarin gratis narcose werd beloofd.
Eigenlijk wil ik dat alsnog graag weten.

In welk jaar kwam u voor het eerst bij CDC?

2015


Anoniem

8/10

Ik ben naar CDC gegaan omdat ze daar een algehele narcose toedienen. Het prettige van CDC is dat alle behandelingen onder een dak zijn (letterlijk 2).

In welk jaar kwam u voor het eerst bij CDC?

Eerste gedeelte van2 015


Hans Holkenborg

8/10

Goed, professioneel, afspraken worden altijd nagekomen.
Wel aan de duurdere kant.

Sterke punten, verbeterpunten of tips?

Tja, de prijsstelling, maar of hier iets aan te doen is????

In welk jaar kwam u voor het eerst bij CDC?

2012