Reviews

8.8 / 10
2552 beoordelingen
Schrijf beoordeling

95% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
8.8/10
Info over verloop order
8.6/10
Snelheid levering
8.8/10
Bestelgemak
8.8/10
Klantvriendelijkheid
8.8/10
Informatie op de website
8.4/10
After sales
8.4/10

2552 Reviews

Ruud Hobers

10/10
(Bewerkt)

Helaas kreeg ik geen bevestiging van de bestelling. Blijkt een probleem met emailservers te zijn, ik weet niet of dat aan de zendende of de ontvangende kant lag. Maar na contact alsnog keurig... Helaas kreeg ik geen bevestiging van de bestelling. Blijkt een probleem met emailservers te zijn, ik weet niet of dat aan de zendende of de ontvangende kant lag. Maar na contact alsnog keurig opgelost.

Sterke punten

Murphy's law: Als er eenmaal iets fout gaat, gaan er vervolgens meer dingen fout. Maar door de enorme inzet van de klantenservice (Dank Matthijs!!) is alles op tijd prima geregeld. Processen gaan... Murphy's law: Als er eenmaal iets fout gaat, gaan er vervolgens meer dingen fout. Maar door de enorme inzet van de klantenservice (Dank Matthijs!!) is alles op tijd prima geregeld. Processen gaan soms (en in dit geval ook 2 x door externe oorzaken!) fout. Dat is het moment om de kwaliteit en spirit van een bedrijf te leren kennen. In dit geval heb ik een klantenservice ontmoet die er echt alles aan doet om tijdig bij te sturen en te corrigeren. Hulde!

Verbeterpunten of tips

1. Mailserver (lag dit aan jullie zijde??) anders instellen.
2. Verzenden per DHL heroverwegen.
3. Zo doorgaan met jullie klantenservice. Die is TOP!


Lin

10/10

Goede service, vriendelijke klantenservice. Snelle reactie van de klantenservice en erg meedenkend. Zou er zo weer bestellen

Sterke punten

Vriendelijke klanteservice


Carla

10/10

Makkelijk te bestellen online, binnen 8 werkdagen geleverd. Keurig afgeleverd door eigen chauffeur i.v.m. de grote van het canvas doek (1.40 bij 2.00 meter). Super goede/mooie kwaliteit, het doek... Makkelijk te bestellen online, binnen 8 werkdagen geleverd. Keurig afgeleverd door eigen chauffeur i.v.m. de grote van het canvas doek (1.40 bij 2.00 meter). Super goede/mooie kwaliteit, het doek netjes gespannen....echt enorm blij mee :-).

Sterke punten

Een van de sterke punten vind ik dat je de afmeting zelf kunt bepalen/aanpassen.

Verbeterpunten of tips

Misschien een tip om de bankgegevens in de factuur te vermelden, zodat als je niets binnen krijgt via AfterPay je toch de factuur kunt betalen. Verder ben ik echt héél tevreden!


Remko Nankoe

1/10

Helaas kan ik de mening van velen niet delen. Ik wacht reeds sinds 12 december 2018 op mijn levering die ik voor kerst zou ontvangen. Ik heb zelfs nog aan het begin van kerstavond vernomen dat de... Helaas kan ik de mening van velen niet delen. Ik wacht reeds sinds 12 december 2018 op mijn levering die ik voor kerst zou ontvangen. Ik heb zelfs nog aan het begin van kerstavond vernomen dat de zending onderweg was. Echter zit ik tot vandaag zonder levering. De communicatie is ronduit slecht en beperkt. Tot slot heb ik mijn geld terug gevraagd en daar zit ik nog steeds op te wachten. Jammer....

Sterke punten

De website is duidelijk en het bestellen was gemakkelijk

Verbeterpunten of tips

De communicatie is ronduit slecht en de afwikkeling van problemen verloopt veel te moeizaam


Marco Lanser

4/10

De sales verloopt prima, bestelling snel in huis. Echter als er wat mis is, ben je al gauw 3 weken verder zonder enige vorm van communicatie of excuses. Klant moet zelf overal achteraan gaan.

Sterke punten

De sales verloopt prima, bestelling snel in huis.

Verbeterpunten of tips

De aftersales kan veeeeeeel beter. Is nu diep triest.


Roy Gregory Weber

4/10

Kwaliteit van de foto’s op canvas zijn goed met 1 grote uitzondering. De zijkant van het canvas is gestreept en niet de foto die doorloopt of gespiegeld word. Helaas kan er niet anders worden... Kwaliteit van de foto’s op canvas zijn goed met 1 grote uitzondering. De zijkant van het canvas is gestreept en niet de foto die doorloopt of gespiegeld word. Helaas kan er niet anders worden afgedrukt. Dit terwel op 1 na alle foto op de website dit wel laten zie. Na het kostenpost terug sturen van de doeken kreeg ik mijn geld terug.

Sterke punten

Snelle klanten service

Verbeterpunten of tips

Optie geven voor de zijkanten van het canvas (zie concurrent bestecanvas.nl


Maarten van Mourik

9/10

Goede service en kwaliteit

Sterke punten

goede marketing

Verbeterpunten of tips

Meer mogelijkheden in het online maken van een canvas.
En ik heb geen track and trace gekregen ondanks dat de chauffeur van het bedrijf langs kwam toen ik toevallig thuis was. Anders had hij...
Meer mogelijkheden in het online maken van een canvas.
En ik heb geen track and trace gekregen ondanks dat de chauffeur van het bedrijf langs kwam toen ik toevallig thuis was. Anders had hij wellicht heel vaak moeten rijden. Wel was hij voor de afgesproken data geleverd.


L

1/10

Wauw!

Nog nooit zo'n slecht bedrijf meegemaakt!
Extra betaald voor snelle levering, ik zit nog steeds te wachten op een datum van levering.
Totaal geen medewerking of moeite...
Wauw!

Nog nooit zo'n slecht bedrijf meegemaakt!
Extra betaald voor snelle levering, ik zit nog steeds te wachten op een datum van levering.
Totaal geen medewerking of moeite vanaf de medewerkers van canavas company!

Dit heb ik echt nog nooit meegemaakt!

Zodra het binnen is, gaat het gelijk weer retour!!

Nooit geen canvas company meer....

Misleidende reclame bedrijf!

Sterke punten

geen 1

Verbeterpunten of tips

Ik denk dat dit al in de review staat!!!


Peter Noten

8/10

Makkelijke website en makkelijk bestellen. Bezorgen via eigen dienst is wat minder. Er wordt niet gecommuniceerd hoe laat de bezorging zal plaatsvinden

Sterke punten

Veel formaten naar eigen wens mogelijk

Verbeterpunten of tips

Eigen bezorgdienst zou ook track & trace moeten hebben


Martine

10/10

Heel goed! Begin ging even mis; de baklijst werd zonder foto geleverd. Maar was binnen een dag opgelost en twee dagen later werd de foto al bezorgd. Prachtige foto!

Sterke punten

Kwaliteit is heel goed!

Verbeterpunten of tips

In het menu moet je de baklijst apart bestellen. Het zou handiger zijn de baklijst mee te nemen in keuzemenu.