Snel geleverd en zeer mooi canvasdoek
Prima website met mogelijkheden om de foto bij te werken. Mooi resultaat en snel geleverd.
De mogelijkheid om de foto online te bewerken.
Goed product, snelle levering. Mogelijkheid om het product op te halen bij een ophaalpunt is er alleen niet. Dit heeft altijd wel mijn voorkeur, zou een goede verbetering zijn als dit mogelijk wordt.
Bezorging bij een ophaalpunt
Alles was perfect.
Alles perfect gegaan,
Makkelijk in bestellen en leveren.
Het hele proces van bestellen tot de foto aan de muur hing verliep soepel en goed
Alles is goed
Super vriendelijk en correct geholpen, zowel telefonisch als de aflevering en het product zelf!
Ja, foto is qua scherpte geoptimaliseerd door bedrijf! Zeer vriendelijk aan telefoon, zeer service gericht.
Snelle goede service. Netjes geleverd.
Een eerste kennismaking was het voor mij en uiterst te vreden. Het uploaden van de foto ging niet door een foutmelding. Een Link werd gestuurd. Achteraf bleek een CMYK bestand de oorzaak wat RGB via...
De vraag over de foutmelding werd snel beantwoord.
De oorzaak werd later ook nog gemaild zodat ik er de volgende keer rekening mee kan houden.
Bedankt
Op de site vermelden dat fotos in RGB aangeleverd moeten worden
Ik kom uit het drukkersvak en vandaar zet ik alles om naar CMYK
Prettig bedrijf of zaken mee te doen.
Groot aantal formaten, aanmerkelijk gunstigere tarieven, correcte en snelle levering. Meedenken met de klant.
Metalen beugeltje op de achterkant beschermen met plakbandje of zo, of tijdens de plaatsbepaling van de foto aan de wand- strepen op een geschilderde muur te voorkomen.