Reviews

8.9 / 10
1242 beoordelingen
Schrijf beoordeling

97% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
2.2/10
Info over verloop order
8.8/10
Snelheid levering
8.8/10
Bestelgemak
8.6/10
Klantvriendelijkheid
8.6/10
Informatie op de website
8.4/10
After sales
2.2/10

1242 Reviews

Merison Retail

1/10

Zeer slechte ervaring, voor de tweede keer een bestelling geplaatst en wacht nadat betaling is gedaan al 3 weken op de foto's die we nog steeds niet hebben ontvangen,
na een aantal e-mails en...
Zeer slechte ervaring, voor de tweede keer een bestelling geplaatst en wacht nadat betaling is gedaan al 3 weken op de foto's die we nog steeds niet hebben ontvangen,
na een aantal e-mails en 3 keer bellen nog steeds geen gehoor , antwoordt gehad dat ze er even naar zullen kijken, gedateerd op 14 mei 2018 nog wachten we op de foto's.

Reactie Canvas.nl:

Helaas is er bij deze bestelling het een en ander misgegaan, daar gaan we mee aan de slag. Inmiddels is de zending ( 3e poging) bezorgd. Dit heeft de klant ook inmiddels bevestigd


Marianne Van Zelst

10/10

Ik had een canvas besteld en deze kwam met een kleine foutje op het doek bij ons terecht. ik heb toen een mailtje gestuurd waarin ik vertelde over het foutje. Ik kreeg bijna gelijk antwoord terug en... Ik had een canvas besteld en deze kwam met een kleine foutje op het doek bij ons terecht. ik heb toen een mailtje gestuurd waarin ik vertelde over het foutje. Ik kreeg bijna gelijk antwoord terug en gelijk een oplossing dat er een nieuwe gemaakt zou worden. 2 dagen later had ik de goede canvas aan de muur hangen!

Sterke punten

De bestelling heel snel in huis. Klachten worden zonder problemen opgelost.


Rinie Dinkelman

10/10

We hebben een bewerkte foto gebruikt voor een canvas schilderij, en deze foto is door canvas nog iets beter bewerkt. Klasse voor de service!

Sterke punten

We hebben problemen gehad met bezorging DHL, Canvas heeft hierbij uitstekend gereageerd en geholpen.


Anoniem

8/10

Fijn en goed

Sterke punten

Geen idee

Verbeterpunten of tips

Geen idee


Anoniem

10/10

Correcte afhandeling van de bestelling. Goede kwaliteit. Zeer tevreden


Anoniem

10/10

Ik heb een hele goede ervaring met canvas .nl

Sterke punten

Het klantvriendelijk

Verbeterpunten of tips

Nee die heb ik niet


Anoniem

10/10

Easy to order, quick delivery, it's nice that you can track&trace your parcel


Jeroen Van Keulen

10/10

Canvas is echt super mooi geworden! Mijn schoonzus en broer waren er super blij mee.


Anoniem

10/10

Goede ervaring met dit bedrijf,...Zeer goede kwaliteit van de canvas,... het betrof een bestelling van oude jaren '60 fotos (4-6 cm fotootje uit een foto album), krassen en vlekken op de kleine... Goede ervaring met dit bedrijf,...Zeer goede kwaliteit van de canvas,... het betrof een bestelling van oude jaren '60 fotos (4-6 cm fotootje uit een foto album), krassen en vlekken op de kleine fotootjes.. maar daar was niets meer van te zien op de 40-40 canvassen. Echt een heel mooi resultaat!

Sterke punten

kwaliteit


Anoniem

8/10

Eerste ervaring is prima

Sterke punten

Je kunt ieder formaat kiezen en zelf met de foto schuiven. Dat is prettig.

Verbeterpunten of tips

Het uploaden bleef een paar keer 'hangen'. Maar dat kan ook aan mijn wifi verbinding liggen, dat weet ik niet precies. Opeens deed 'ie het wel en heb ik maar snel besteld.