Reviews

8.9 / 10
1241 beoordelingen
Schrijf beoordeling

97% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
2.4/10
Info over verloop order
8.8/10
Snelheid levering
8.8/10
Bestelgemak
8.6/10
Klantvriendelijkheid
8.6/10
Informatie op de website
8.4/10
After sales
2.4/10

1241 Reviews

Lauta

2/10

30 Aug 2019 2 bestellingen geplaatst en nog niks ontvangen. Heb wel betaald zijn gewoon oplichters. Wij gaan vanmiddag naar dit bedrijf toe en anders aangifte doen van oplichting. Heb ze meerdere... 30 Aug 2019 2 bestellingen geplaatst en nog niks ontvangen. Heb wel betaald zijn gewoon oplichters. Wij gaan vanmiddag naar dit bedrijf toe en anders aangifte doen van oplichting. Heb ze meerdere malen geprobeerd te bellen. Meneer wist precies over welke bestelling het ging beloofde dat het geleverd zou worden. Tot op heden nog niks ontvangen. Oplichters.

Verbeterpunten of tips

Nakomen wat ze beloven.


Duve

1/10

Op 14 Juli bestelling gedaan en betaald. Nog niets binnen. Op mail en telefoontjes word niet gereageerd.


Anoniem

1/10

De afgelopen jaren enkele bestellingen ontvangen naar volle tevredenheid, echter is mijn vertrouwen in dit bedrijf volledig verdwenen aangezien laatste bestelling(16 augustus) niet is/word? geleverd... De afgelopen jaren enkele bestellingen ontvangen naar volle tevredenheid, echter is mijn vertrouwen in dit bedrijf volledig verdwenen aangezien laatste bestelling(16 augustus) niet is/word? geleverd en mijn vragen hieromtrent niet worden worden beantwoord!

Sterke punten

Geen

Verbeterpunten of tips

Haal site offline dit is geen zaken doen


walter jongmans

1/10

Bestelling: Begin Augustus bestelling geplaatst en betaald zou rond 29 Augustus afgeleverd worden nu een aantal een mails gestuurd maar geen reactie terug.Ontelbare keren gebeld krijg alleen maar... Bestelling: Begin Augustus bestelling geplaatst en betaald zou rond 29 Augustus afgeleverd worden nu een aantal een mails gestuurd maar geen reactie terug.Ontelbare keren gebeld krijg alleen maar een antwoord binnen 2 dagen bellen wij u terug maar er gebeurd helemaal niets.HIER DUS NIETS BESTELLEN.

Sterke punten

Ik heb het idee dat ik belazerd ben dus mijn 55,-Euro ben ik waarschijnlijk kwijt.

Verbeterpunten of tips

Op tijd reageren naar de klant toe zou wel zo netjes zijn.


Ruben van den Nieuwenhuizen

1/10

Op 25 juni een bestelling geplaatst en nog altijd niets ontvangen/gehoord.

Sterke punten

Geen

Verbeterpunten of tips

Reageren op klachten en mails


Pia Jongstra

1/10

Ik heb in juni een canvas portret besteld, dit zou geleverd worden op 28 juni. Niets ontvangen helaas, maar wel betaald! Ik heb een aantal maal gemaild hierover en geen enkele reactie terug... Ik heb in juni een canvas portret besteld, dit zou geleverd worden op 28 juni. Niets ontvangen helaas, maar wel betaald! Ik heb een aantal maal gemaild hierover en geen enkele reactie terug ontvangen. Dus zwaar waardeloos!!!

Sterke punten

Nee, niet bepaald

Verbeterpunten of tips

Reageren misschien als er vragen gesteld worden over de levering??


Chantal Van den akker

1/10

Slecht ervaring 4 weken geleden bestelling gedaan en betaald. Mail gestuurd paar keer gebeld maar tot op heden nog steeds geen reactie!!!!

Sterke punten

Nee

Verbeterpunten of tips

Beantwoord de mails en telefoontjes!!


Geen product en geen geld terug

1/10

Ik heb een canvas besteld en na 2 weken was dit nog niet binnen. Inmiddels al contact gehad met het bedrijf en due heeft ook een nieuwe order aangemaakt die ook niet bezorgd was.

Heb 8...
Ik heb een canvas besteld en na 2 weken was dit nog niet binnen. Inmiddels al contact gehad met het bedrijf en due heeft ook een nieuwe order aangemaakt die ook niet bezorgd was.

Heb 8 juli nog een keer gebeld dat ik mijn geld terug wil en dat was geen probleem bij zou het aanvragen en het zou via ideal teruggestort worden. Na een week nog niet binnen heb ik weer gebeld, meneer zei bij ideal ligt en dat die het terug moeten storten. Deze hebben maar een wachtdag van 1 werkdag.

Dus ik vind het een erg raar verhaal en ben erg ontvreden over het bedrijf. Na anderhalve week nog steeds geen geld terug en 3 weken later nog geen canvas binnen.


mec van den akker

1/10

21 juni een bestelling geplaatst en betaald nog steeds niet binnen. heb een mail gestuurd en is nog steeds niet beantwoord???
vind t slecht ...

Verbeterpunten of tips

graag antwoorden op klachten


Merison Retail

1/10

Zeer slechte ervaring, voor de tweede keer een bestelling geplaatst en wacht nadat betaling is gedaan al 3 weken op de foto's die we nog steeds niet hebben ontvangen,
na een aantal e-mails en...
Zeer slechte ervaring, voor de tweede keer een bestelling geplaatst en wacht nadat betaling is gedaan al 3 weken op de foto's die we nog steeds niet hebben ontvangen,
na een aantal e-mails en 3 keer bellen nog steeds geen gehoor , antwoordt gehad dat ze er even naar zullen kijken, gedateerd op 14 mei 2018 nog wachten we op de foto's.

Reactie Canvas.nl:

Helaas is er bij deze bestelling het een en ander misgegaan, daar gaan we mee aan de slag. Inmiddels is de zending ( 3e poging) bezorgd. Dit heeft de klant ook inmiddels bevestigd