9.7 /10

checkbox99% beveelt By Bineke aan!

MB

2 prachtige herinneringskisten ontvangen By Bineke. Heel snelle service. Op zondag een bestelling geplaatst en diezelfde zondagavond nog via WhatsApp een aantal berichtjes heen en weer om de beste kwaliteit te verzekeren. Slechts enkele dagen later, kreeg ik de 2 kisten thuis aan de deur geleverd. Bij het openen was ik echt superblij met het prachtige resultaat.Een ware aanrader!

Nikki

Een prachtige herinneringen box met foto erop van mijn neefje besteld als kraamcadeau! Dezelfde avond (zelfs op zondag) kreeg ik al een proefdruk foto opgestuurd. Fijne communicatie, snelle levering en een prachtig scherpe foto op een mooie sterke box. Zeker een aanbeveling!

Trudy

Ik heb een prachtige herinneringsbox ontvangen voor mijn kleindochter. Heel erg blij mee. Ze denkt mee en reageert snel!

Lisa

Super goeie service. Erg tevreden mooi resultaat! Krijgt eerst netjes een foto te zien voordat de herinnerings kist gemaakt wordt! Zo ontzettend blij mee!

Marga

Ik heb een herinneringskistje laten maken voor mijn overleden kleindochtertje met haar naam erop. Heel mooi geworden! Heel fijn eerst een proefdruk. Reageert snel en denkt mee. Heel blij mee.

Chris

Onze kleindochter had dringend een nieuw rugzakje met haar naam op, nodig. Bij ByBineke ging het borduren van de naam op het rugzakje heel snel, en ook de levering ! Onze kleindochter was super enthousiast 😁 Dankjewel voor het mooie rugzakje en de vlugge levering, Chris uit Bierbeek (België)

Willeke

Zo fijn dat je een mailtje ontvangt met een proef van de opdruk. Binnen een week geleverd en goede info wat en wanneer het klaar is en ook van de verzending wordt je op de hoogte gehouden. Ik zou Bineke zeker aanraden.

Miranda Van Der Steen

By Bineke is zeker aan te bevelen. Na 2 herinnerings boxen te hebben besteld via app. Een voorbeeldfoto gekregen een goede afhandeling, snelle levering, en je krijgt waar je om gevraagd hebt. Een mooi item voor later! Veel succes met de verdere verkoop! Groetjes Miranda

Marielle

Prachtige herinneringsboxen besteld voor mijn 3 kinderen. Goede communicatie en levering. Zeker aan te bevelen!

Manouk

Wij hebben vandaag zowel de opbergdoos voor haaraccessoires als de tekendoos mogen ontvangen, en ze zijn in het echt nog mooier dan op de website. De afwerking, de kwaliteit en de uitstraling overtreffen echt alle verwachtingen. Daarnaast werden we tijdens het hele proces super goed op de hoogte gehouden van de status van onze bestelling, wat enorm prettig is. Ik zou iedereen aanraden om hier iets te bestellen want de producten zijn echt prachtig.

Stefanie

Prachtige herinneringendoos. Ik bestel elk jaar opnieuw. Topper! Duidelijke communicatie en snelle verzending. Zeer tevreden!

Kim

Mijn dochter zou gaan afzwemmen voor het B diploma, en ik was vergeten om een medaille te bestellen die ik ook voor het A diploma had besteld, ik had daarom By Bineke geschreven of het mogelijk was om de bestelling nog te kunnen ontvangen, het was inmiddels donderdagavond en mijn dochter zou zondag afzwemmen, zij is de dag erna meteen aan de slag gegaan om de medaille nog op tijd te kunnen leveren, echt top en geweldige service! Nogmaals bedankt!

Dominique

In september een herinneringskist laten maken voor een kindje dat 1 werd, ik was zo blij met het resultaat en de service dat ik nu weer een herinneringskist heb gekocht voor de geboorte van mijn neefje. Wederom weer een super service en heel blij met de kist.

Kloosje,

Bij by bineke een tegeltje laten bedrukken, fijn contact, by bineke denkt goed mee. Super snelle levering heel blij mee!!

Jeanine

Snelle service!

By Bineke verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

By Bineke heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.7/10
  • checkEerste review geschreven op 4 maart 2020

By Bineke

Wanneer geeft iets een goed gevoel? Als er aandacht aan is besteed? Wanneer het ontwerp je verrast? Of als het echt van jou, dus heel persoonlijk is? By Bineke vindt all of the above. Met liefde maak ik persoonlijke producten, om cadeau te doen of om jezelf op te trakteren. Het assortiment is heel divers. Toch herken je al snel de gemeenschappelijke deler: het is altijd met zorg bedacht en met liefde samengesteld.

MB

Nikki