Als particulier bij toeval bij Bull Betonwerken terecht gekomen. Zelf geen bouwkundige ervaring met (schuim)beton. Bij Bull Betonwerken Aangegeven wat ik wilde maken en welke oppervlakte. Ik ben...Als particulier bij toeval bij Bull Betonwerken terecht gekomen. Zelf geen bouwkundige ervaring met (schuim)beton. Bij Bull Betonwerken Aangegeven wat ik wilde maken en welke oppervlakte. Ik ben door Stefan keurig van informatie voorzien en kreeg een keurige offerte. Daarna zijn alle afspraken met Stefan netjes in overleg en prompt nagekomen. Aankomst tijden van de verschillende mensen werden op de afgesproken dag keurig een uurtje vooraf gemeld. Het eindresultaat is voor mij boven verwachting. De vloer moet nog wel even een poosje drogen voor wij verder kunnen, maar hopelijk hebben wij snel warme voeten!
Frans
Fijn bedrijf. Goed resultaat nemen ook de tijd voor je.
Jaimy
Zeer tevreden over de werkzaamheden die uitgevoerd zijn. Het gaat hierbij om schuimbeton aanbrengen, vloerverwarming en een cementdekvloer.
Silvan Habermehl
Enorm goed geholpen door dit team, vanaf de snelle reactie op de offerte-aanvraag tot het afleveren van het eindresultaat. Zou dit bedrijf aan iedereen willen aanbevelen!
Cor de Ruiter
Super! Heel snel geholpen toen bleek dat onze vloer rot was. Duidelijke afspraken die keurig nagekomen zijn en bovenal is er topwerk geleverd. Super blij mee!!
MPG Solutions
Bull Betonwerken, professionals in de productie en aanleg van schuimbeton. Gewaardeerde gebruiker van onze grondstoffen. Succes mannen
Elzenga
Vanaf eerste begin goede communicatie over hoe de vloer gestort zou worden, vloerverwarming en dekvloer ter afwerking. Duidelijke offerte en tussendoor met vragen kort lijntje met het...Vanaf eerste begin goede communicatie over hoe de vloer gestort zou worden, vloerverwarming en dekvloer ter afwerking. Duidelijke offerte en tussendoor met vragen kort lijntje met het kantoor. Heel fijn om mee samen te werken!
Jelle
Prachtige vloer door professionals!!
Hanneke
We kregen een snelle reactie op onze offerte aanvraag en zijn bij vragen zeer vriendelijk en kundig te woord gestaan door Stefan. Gemakkelijk contact via telefoon en WhatsApp. Geleverd volgens...We kregen een snelle reactie op onze offerte aanvraag en zijn bij vragen zeer vriendelijk en kundig te woord gestaan door Stefan. Gemakkelijk contact via telefoon en WhatsApp. Geleverd volgens afspraak en keurig afgewerkt. Het is nog aan het drogen, maar tot nu toe zeer tevreden!
S.
Erg behulpzaam en altijd meedenkend met hetgeen wat je wil. Fijne communicatie en goede producten. Persoonlik contact staat daar hoog in t vaandel, heel fijn. Goed bereikbaar ook!