Reviews

9 / 10
1961 beoordelingen
Schrijf beoordeling

97% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
8.9/10
Info over verloop order
8.8/10
Snelheid levering
9.2/10
Bestelgemak
9.1/10
Klantvriendelijkheid
8.9/10
Informatie op de website
8.7/10
After sales
8.7/10

1961 Reviews

gorissen
9/10

Uitstekende levering producten zeer goed verpakt dik tevreden


Anoniem
8/10

Dwerghamster kooi online gekocht en perfect in orde, snel geleverd! Het plannetje mocht iets duidelijker maar uiteindelijk alles netjes in elkaar gekregen


Anoniem
9/10

Prima afhandeling na het ontvangen van een door transport beschadigd product. Foto gemaild en zonder discussies direct nieuw ontvangen.


Anoniem
9/10

Goed product. Zeer snelle levering.


j . broekhuis
2/10

Honden deken besteld maten komen niet over een met de website is veel kleiner dan op de site gebeld maar niemand neemt op gemaild krijg ik reactie terug dat deze moet uitliggen( is 7 cm te klein )...

Sterke punten

niet

Verbeterpunten of tips

de klanten serieus nemen en niet zo maar afpoeieren

Reactie Budgetkooien:

Zie reactie op uw eerdere beoordeling.

Mvg, Budgetkooien.


Sharon Jansen
6/10

Snelle levering. Enkele traliedelen van het hok helaas scheef. Deurtjes sluiten niet goed.

Sterke punten

Snelle levering. Goedkoop.

Verbeterpunten of tips

Enkele traliedelen van het hok helaas scheef. Deurtjes sluiten niet goed. Gek dat bij de review niet wordt gevraagd hoe het product zelf bevalt


Ingrid Boljau
10/10

Prima service,zeer tevreden

Sterke punten

Prijs,kwaliteit is zeer goed.
Snelle levering


j.broekhuis
2/10

Heb deze al ingevuld krijg geen reactie

Sterke punten

op negatieve reacties niet reageren

Verbeterpunten of tips

zie boven

Reactie Budgetkooien:

Hallo,

wij snappen deze reactie niet.
Er is wel degelijk gereageerd.

Wij hebben u vandaag 15-12-2018 zelfs 2 x gemaild.

Misschien is de mail in de spam terecht gekomen ?

Mvg, Budgetkooien.


anja de klerk
10/10

Snelle levering


Marja Grootendorst
8/10

Goede ervaring, voor de tweede keer een mand besteld en prima gegaan. Aangezien we een derde labrador erbij hebben , dachten we een kleinere mand van dezelfde serie erbij te bestellen. Resultaat is...

Sterke punten

Goede kwaliteit / prijs verhouding. Stevige verpakking van de bestelling.