Kwaliteitkeuken
Geen enkele
Kennis van zaken
Geen enkele
Goed meedenken.
Beste Carla, dank je wel voor je beoordeling! Veel kookplezier gewenst. Groetjes Daan
Kwaliteit en vakkundig geplaatst
Nee, het is prima zo
Beste Adriaan, Dank je wel voor je review, Veel kookplezier gewenst! Groetjes Daan
Afschrijven betaling
Gehele service niveau
Helderheid, overzichtelijk geen gedimdam over prijzen en wazige kortingen
De verlengde garantie op de AEG inbouwapparatuur zou een automatisme moeten zijn.
Beste De Gelder, dankjewel voor je mooie review en de tip over het aanmelden van apparaten op de site van de leverancier zodat er verlengde garantie wordt verleend. Als ik daarin nog wat voor je kan...
Veel kennis en ervaring.
Nvt
Winkel personeel dacht goed mee.
De monteur van de keuken (extern) werkte zeer netjes en goed.
Contact klanten service liep ook lekker
na leveringen mogen van mij sneller ingeplant worden. keuken uitstellen doordat er meer werkzaamheden gedaan moesten worden van van te voren was ingeschat vrij kostbaar.
Verkoper luisterde goed, dacht mee, stelde de juiste vragen, vertaalde onze ideeën naar een goed ontwerp.
In de fabriek werd in eerste instantie ook meegedacht. Fijn!
Wanneer een keuken ingepakt wordt voor transport en hier blijkt al dat een maat niet klopt, waarom dat deel wel op transport zetten en niet meteen correctief handelen?? Nee eerst keuken laten...
Ze kunnen beter sluiten
duidelijkheid en verwachtingen
meer duidelijkheid geven over de tot stand koming van de prijzen. als de kosten van de onderdelen stijgen veranderen de installatiekosten ook