9.6/10

De eerste keer, prima

Mooie materialen

Bezuijen

Erg lekker gegeten

De sfeer en de benadering van de klanten super

De club keuze van de eigenaar

Myriam

Goede producten / vriendelijke mensen

Kleding gemaakt van biologisch katoen

Levering buiten Nederland: het systeem lijkt een afhaling op te leggen in de showroom in amsterdam, er wordt geen andere optie voorgesteld. Wat tot verwarring en misverstand leidde, gelukkig werd... Levering buiten Nederland: het systeem lijkt een afhaling op te leggen in de showroom in amsterdam, er wordt geen andere optie voorgesteld. Wat tot verwarring en misverstand leidde, gelukkig werd dit snel verholpen door het vriendelijke personeel.

Jessica

Hele snelle levering. Mooi verpakt en persoonlijk berichtje can verkoper.

Mooi materiaal. Pakje zit mooi ingepakt en een leuke kaart erbij om zelf te schrijven voor degene voor wie je het gekocht hebt.

Geen,ga zo door.

Annabel

Zeer fijne ervaring!

Snelle reactie terug op vragen !

De levering duurde wat lang maar dit zou ook door post NL kunnen komen (door Corona) maar dit kan gebeuren dus dat is niet zo erg. Want dat licht uit de handen van het bedrijf zelf.

Reactie Broer en Zus:

Dank je wel. De post is soms trager helaas, we kunnen hier niets aan doen. Het was dezelfde dag verstuurd. Fijn dat je er blij mee bent!

Jannie

Goed mondkapje is snel geleverd, prima kwaliteit en een opberg zakje erbij helemaal top.

Communicatie

Paula

Fijne ervaring met dit bedrijf. Alles verliep soepel en correct.

Goede website en prachtige producten.
Hele goede kwaliteit. Het wordt geleverd persoonlijke handgeschreven kaart.
Erg leuk.

Sophie

(Bewerkt)

Ik vind het jammer dat de winkel gesloten is, ik vond de kleren heel mooi en de winkelmedewerker super aardig. Maar ik ben ook blij met de online shop. Mooie merken, goede kwaliteit.

Snel mail gekregen dat het pakketje verkeerd is verzonden. En daarna snel het pakketje gekregen.

De fysieke winkel heropenen ;)

M.Kiela

Bestelling gedaan, dat verliep allemaal goed. Mailtje gekregen dat het was verzonden etc. Kaartje met een persoonlijke berichtje.

kaartje met een geschreven tekst

Ik had ook een jasje besteld. Blijkbaar was ie uitverkocht. Ik heb daar geen mail over gekregen, geen briefje bij de bestelling etc. Zag wel dat het geld was terug gestort. Het is netjes om even aan... Ik had ook een jasje besteld. Blijkbaar was ie uitverkocht. Ik heb daar geen mail over gekregen, geen briefje bij de bestelling etc. Zag wel dat het geld was terug gestort. Het is netjes om even aan te geven dat een artikel uitverkocht is.

Paula Terstappen-Beurskens

Snel mooie en persoonlijk verzorgde bestrllingv

Nu geen