Ik kijk elke week weer uit naar de leuke lessen van Brando
Van Harselaar
Lessen zijn inhoudelijk goed. Fijne trainer en afwisselende lessen. Communicatie vanuit het hoofdkantoor kan beter zoals soms kort van te voren pas bericht over lessen die uitvallen terwijl al lang...Lessen zijn inhoudelijk goed. Fijne trainer en afwisselende lessen. Communicatie vanuit het hoofdkantoor kan beter zoals soms kort van te voren pas bericht over lessen die uitvallen terwijl al lang bekend is dat de trainer op vakantie is.
Ruud Hulshof
Al enkele jaren lid van de padelschool. Zeer tevreden over de organisatie en de lessen. Er zit een goede structuur in en je merkt dat de trainers goed geschoold zijn in het geven van de lessen. Dit...Al enkele jaren lid van de padelschool. Zeer tevreden over de organisatie en de lessen. Er zit een goede structuur in en je merkt dat de trainers goed geschoold zijn in het geven van de lessen. Dit gaat gepaard met een flinke dosis energie en lol. Zelf merk ik ook dat er een visie achter zit. Gaaf om de ontwikkeling te zien die de academy doorgemaakt heeft.
M. Kleine
Inmiddels aantal jaar les en nog steeds tevreden over de inhoud van de lessen. Ernis goed geluisterd naar de vorige enquête
Foka van der Spoel
Prima lessen, veel geduld van de trainer
Dennis
Trainingen zijn top, voor ieder wat wilt
Esther Timmermans
De opzet van de lessen zit goed in elkaar. In overleg met de trainer is alles mogelijk. Zowel eigen inbreng als het geven van feedback, waar indien mogelijk direct wat mee gedaan wordt. Een...De opzet van de lessen zit goed in elkaar. In overleg met de trainer is alles mogelijk. Zowel eigen inbreng als het geven van feedback, waar indien mogelijk direct wat mee gedaan wordt. Een verbeterpunt is de communicatie vanuit de academy. Met name de manier van informatie naar buiten brengen en de beantwoordingen op vragen die er zijn.
Thomas Dwars
Zeer tevreden over de les. Het verkorten van de les van 60 min naar 50 minuten ben ik niet tevreden over. Zie dit graag weer naar 60 min.
Slender
We hebben een goede trainer!
Roan
Het was een goed ervaring. Erg goede trainer die goed aanvoelt wat je niveau is. Het is lastig om soms te spelen met mensen die wat lager niveau zijn maar de trainer past zich daar goed op aan.