BRAMOS

Rick Rietman

De ervaring met Bramos Padel Academy is goed. Informatie buiten de training om krijgen we op tijd binnen. De trainingen zijn goed verzorgd en gecreëerd om je slagen en veldpositie te oefenen en naar... De ervaring met Bramos Padel Academy is goed. Informatie buiten de training om krijgen we op tijd binnen. De trainingen zijn goed verzorgd en gecreëerd om je slagen en veldpositie te oefenen en naar een hoger niveau te brengen. Het is fijn dat er groepsgevoel is binnen de Academy, wat maakt dat iedereen graag met en voor elkaar wilt spelen.
Al met al prima voor elkaar zo!👌🏻

Carina Zwaga

Op een makkelijke en plezierige manier kennis maken met padel. De trainers weten op een uitdagende manier je spel te verbeteren. Altijd met plezier trainen en eindigen met een wedstrijd.

Dennis

Zeer fijne trainingen. Duidelijke uitleg en heel gerichte adviezen wanneer een oefening niet wil lukken of wanneer je het verkeerd doet.

David

Super, fijne lessen met veel afwisseling. Je krijgt veel opbouwende feedback.

Alexander Niemeijer

Erg goed, leuke actieve lessen, leerzaam en passend niveau

Tc Smalhorst

Het waren leuke oefenvormen. Ik heb een goed beeld gekregen van hoe het spel gespeeld wordt. Het niveauverschil in de groep was wat groot. Hierdoor kreeg ik de bal minder vaak toegespeeld dan... Het waren leuke oefenvormen. Ik heb een goed beeld gekregen van hoe het spel gespeeld wordt. Het niveauverschil in de groep was wat groot. Hierdoor kreeg ik de bal minder vaak toegespeeld dan anderen dat vond ik jammer. Ook de rally’s komen daardoor niet goed uit de verf..

Reactie BRAMOS:

Dag,
Dag,
Bedankt voor de review! Jammer om te lezen dat het niveau van de groep niet helemaal gelijk was. Het is goed om te weten dat we hier nog gerichter naar moeten kijken tijdens de eerste les/lessen. Daarnaast kun je dit altijd aangeven bij de desbetreffende padeltrainer of door contact met ons opnemen zodat wij in het vervolg samen naar een oplossing kunnen kijken.
Met sportieve groet,
Stan

Gerald ter Braack

Erg goed, goede trainer!

Inge

Goed. Bekend door lessen van Brando bij RC de Weide. Een uur les ipv 50 minuten zou wel mooi zijn. Communicatie vanuit de Academy, bijvoorbeeld over start nieuw seizoen, indeling van groepjes,... Goed. Bekend door lessen van Brando bij RC de Weide. Een uur les ipv 50 minuten zou wel mooi zijn. Communicatie vanuit de Academy, bijvoorbeeld over start nieuw seizoen, indeling van groepjes, etcetera. Kan iets beter/eerder.

Reactie BRAMOS:

Dag Inge,
Dag Inge,
Bedankt voor je review. Het maken van indelingen kost soms meer tijd dan gehoopt, omdat we rekening houden met veel verschillende factoren als: beschikbaarheid, niveau, leeftijd en groepsvoorkeuren. En daarbij soms moeten wat langer moeten wachten op bevestiging van lesgroepen.
We gaan ons extra inzetten om de communicatie voor het komend lesseizoen vlekkeloos te laten verlopen, zoals je van ons mag verwachten.
Met sportieve groet,
Stan

RC de Weide

In Brando Kamp heb ik een prima trainer in alle opzichten! Wel vindt ik het jammer dan wij van 60 naar 50 minuten training zijn gegaan.

Denise

Prettige trainer , goede les