Vind je onze webshop makkelijk werken?
9.6/10
Hoe vind je de informatie van onze webshop?
Word je goed op de hoogte gehouden over je bestelling?
Had je je bestelling op tijd binnen?
Hoe vind je onze klantvriendelijkheid?

Michelle

Alles wat ik had besteld zag er mooi en netjes uit. was ook nog leuk verpakt 👌🏼

Mooi verpakt en persoonlijke boodschap bij erg leuk

Hoe ben je bij Bonjour terecht gekomen? (kun je me echt onwijs mee helpen als je dit wilt delen :)

Via bol.com maar ben daarna naar jullie eigen webshop gegaan

Kevin

Top

Leuk persoonlijk kaartje bij de bestelling toegevoegd

Google

Kim Haslinghuijs

Heel goed

Duidelijkheid

Via weddingdeco website

Kees Kok

Geweldig!

Duidelijk, leuk omschreven en klopt helemaal met het product in het echt!

Via een zoekopdracht in Google

Esther

Gezocht voor een gastenboek op google

Pascalle

Leuke webshop

Alles leuk en persoonlijk ingepakt

De verpakking leek niet heel stevig maar producten zijn zonder schade aangekomen

Via google

Natascha

Bij Post-NL was er iets mis gelopen, maar Fleur heeft dit meteen voor me opgelost. Fijn contact en erg blij met mijn bestelde goederen!

Fijn contact, leuke goederen, hulpvaardig

via Google op terecht gekomen. Al eerder dingen besteld

inge

leuk dat er een persoonlijk berichtje bij zit en dat het ingepakt was

via google, toen we zochten op een leuk gastenboek

Bastienne

Heel goed! Overzichtelijke website, mooie productfoto's. Ik liep even vast doordat het niet lukte de bestelling af te ronden, maar na een vlugge reactie van Fleur is dit toch gelukt (via een andere... Heel goed! Overzichtelijke website, mooie productfoto's. Ik liep even vast doordat het niet lukte de bestelling af te ronden, maar na een vlugge reactie van Fleur is dit toch gelukt (via een andere browser).

Duidelijke productfoto's, inspirerende sfeer foto's, enthousiaste teksten, snelle persoonlijke benadering, mooi ingepakt als cadeau.

Ik kan niks bedenken!

Via Fleur zelfs 😊 (if you know, you know)

Linda

Super fijne webshop