Bogsy

De Glazen Swaan B.V.

Super mooie kerstgeschenk verpakkingen ontvangen en de samenwerking verliep top en snel!

Marja Niewes

Al diverse bestellingen van dozen gedaan. Fijne communicatie, verstand van zaken en topservice!

Reactie Bogsy:

Bedankt Marja voor de mooie woorden!

Leskundig

Wat een mooie, functionele site. Heel eenvoudig een aantal tasjes laten bedrukken naar eigen ontwerp. Hier was ik naar op zoek. Vaak moet je dan grote aantallen afnemen, maar dat hoeft nu niet. Nu... Wat een mooie, functionele site. Heel eenvoudig een aantal tasjes laten bedrukken naar eigen ontwerp. Hier was ik naar op zoek. Vaak moet je dan grote aantallen afnemen, maar dat hoeft nu niet. Nu heb ik mooie tasjes waarin ik presentjes aan mijn klanten kan aanbieden.

Reactie Bogsy:

Bedankt voor je beoordeling. We wensen je heel veel plezier van de mooie tasjes!

Jelte de Roodt

We wilden graag voor onze relaties deze feestdagen een wijnfles in een mooie unieke verpakking in onze huisstijl. Bij Bogsy hebben ze ons erg fijn geholpen met het realiseren hiervan, gezien onze... We wilden graag voor onze relaties deze feestdagen een wijnfles in een mooie unieke verpakking in onze huisstijl. Bij Bogsy hebben ze ons erg fijn geholpen met het realiseren hiervan, gezien onze beperkte technische kennis.

De verpakkingen zien er erg fraai uit.
Leuk concept en erg goede service!

Hoi Jelte,
Hartstikke fijn dat we jullie hebben kunnen helpen met de verpakkingen. Bedankt voor je positieve beoordeling!
Het team van Bogsy