Positief
Vriendelijk
Vriendelijk
Pakkende naam
Prima, snel geleverd
Misschien erbij zetten welke conslole het spel is
Bedankt voor je reactie, en bedankt voor de tip om de beschrijving beter te vermelden bij de games om welke console het gaat! hier gaan we rekening mee houden tijdens ons onderhoud van de webshop.
Snel geleverd
I0
Beter schermprints, juiste informatie verstrekken, niet zeuren (3x) om enquete's in te vullen
Ten eerste bedankt voor uw beoordeling, dat stellen wij zeker op prijs.
Zoals u per mail al aangaf vond u het erg jammer dat bij de gebruikte game supermario maker 2 van de nintendo switch niet meer het gratis online lidmaatschap zat inbegrepen of dat de code al gebruikt was. ( digitale codes/vouchers bij gebruikte games zijn meestal al gebruikt) Hiervoor hebben wij u uiteraard aangeboden de game kosteloos terug te sturen, zoals iedereen die bij ons een bestelling heeft geplaatst NIET GOED GELD TERUG GARANTIE. Helaas hebben wij echter niets meer van u vernomen.
Gelukkig heeft u nu gereageerd, en weten we dat we ons geen zorgen om u hoeven te maken en dat u ongedeerd bent.
Goede prijzen, snelle verzending en een prima garantie voorwaarden.
IDEAL.
Product is prima
ik had liever gehad dat er een optie was om het met trace end trace te versturen
Er waren in eerste instantie problemen met de levering en waren heel professioneel en wilden meteen het probleem oplossen.