Reviews

9.5 / 10
145 beoordelingen
Schrijf beoordeling

99% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Ik ben tevreden over de toelichting en onderbouwing van de begroting
9/10
Ik ben tevreden over het gevoel dat de uitvaartbegeleider mij gaf
9.6/10
Ik ben tevreden over de invulling van de afscheidsdienst
9.6/10
Ik ben tevreden hoe de uitvaartbegeleider inspeelde op onze wensen en omstandigheden
9.6/10
Ik ben tevreden over de begeleiding door de uitvaartbegeleider op de dag van de uitvaart
9.6/10
Ik ben tevreden over de overige geleverde diensten op de dag van de uitvaart. (Denk aan, chauffeur, audio/video, locatie, bloemen, enz… )
9.4/10
Ik ben tevreden over de aandacht en tijd die de uitvaartbegeleider voor mij nam
9.6/10
Ik ben tevreden over de verzorging van de overledene
9.6/10
Ik ben tevreden over het eerste telefonische contact
9/10
Ik ben tevreden over de representativiteit van de uitvaartbegeleider
9.6/10
Ik ben tevreden over het eerste contact met de zorgmedewerkers van Bijnen Uitvaartzorg
9.4/10
Ik ben tevreden over het drukwerk
9.2/10

145 Reviews

Nora Kramer

9/10

De uitvaart van mijn oude oom, die vrijwel geen familie en vrienden meer had en dus zeer kleinschalig was werd door de fa.Bijnen bijzonder mooi, en liefdevol verzorgd. Dhr B. Bijnen dacht mee en... De uitvaart van mijn oude oom, die vrijwel geen familie en vrienden meer had en dus zeer kleinschalig was werd door de fa.Bijnen bijzonder mooi, en liefdevol verzorgd. Dhr B. Bijnen dacht mee en heeft ook de toespraak en een gedicht voorgedragen wat hij heel mooi heeft gedaan.


Dingen - van Osch

8/10

We hebben een waardig en liefdevol
afscheid gehad, helaas in besloten kring vanwege Covid. Neem/zorg in deze hectische tijd vooral de tijd en tijd voor elkaar.


Lommers

10/10

Warm bedrijf met fijne contact.


Anton Smits

10/10

Vanaf het begin een een goed gevoel gekregen dat het een mooie dienst ging worden.


Désirée van der Loo Bekker

10/10

Gonnie is echt een fantastisch lieve vrouw die zo goed is in haar vak!
Ontzettend goed in luisteren en het omzetten in de wensen zoals je het wil.
Aandacht voor alles om haar heen en had...
Gonnie is echt een fantastisch lieve vrouw die zo goed is in haar vak!
Ontzettend goed in luisteren en het omzetten in de wensen zoals je het wil.
Aandacht voor alles om haar heen en had echt een betrokken gevoel bij haar.
Echt een topper ze denkt zo met je mee,en in verdrietige tijden is dat zo fijn.Niks als alleen maar lof over haar!!


Nabbe

10/10

Was gewoon goed


Schoots - Beekman

10/10

Fantastisch begeleid door Gonnie, respectvol en liefdevol


Mevrouw de Wild - van Beurden

8/10

Bijnen is een professionele organisatie met een oog voor detail en persoonlijke aandacht.


Marleen Roosen

10/10

Beste Eugène,

Mede namens mijn vader en mijn zus nogmaals hartelijk dank voor de fijne begeleiding die je ons geboden hebt rondom het overlijden van onze moeder/vrouw, samen met je...
Beste Eugène,

Mede namens mijn vader en mijn zus nogmaals hartelijk dank voor de fijne begeleiding die je ons geboden hebt rondom het overlijden van onze moeder/vrouw, samen met je collega’s.
Mede hierdoor is het voor ons, ondanks het verdriet, een waardevolle herinnering geworden.
Dank daarvoor!

Het enige minpunt wat wij konden bedenken was het eerste contact met de telefonist bij de melding dat onze moeder was overleden, deze meneer wenste mij nog een prettige dag😬.