Reviews

9.5 / 10
145 beoordelingen
Schrijf beoordeling

99% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Ik ben tevreden over de toelichting en onderbouwing van de begroting
9/10
Ik ben tevreden over het gevoel dat de uitvaartbegeleider mij gaf
9.6/10
Ik ben tevreden over de invulling van de afscheidsdienst
9.6/10
Ik ben tevreden hoe de uitvaartbegeleider inspeelde op onze wensen en omstandigheden
9.6/10
Ik ben tevreden over de begeleiding door de uitvaartbegeleider op de dag van de uitvaart
9.6/10
Ik ben tevreden over de overige geleverde diensten op de dag van de uitvaart. (Denk aan, chauffeur, audio/video, locatie, bloemen, enz… )
9.4/10
Ik ben tevreden over de aandacht en tijd die de uitvaartbegeleider voor mij nam
9.6/10
Ik ben tevreden over de verzorging van de overledene
9.6/10
Ik ben tevreden over het eerste telefonische contact
9/10
Ik ben tevreden over de representativiteit van de uitvaartbegeleider
9.6/10
Ik ben tevreden over het eerste contact met de zorgmedewerkers van Bijnen Uitvaartzorg
9.4/10
Ik ben tevreden over het drukwerk
9.2/10

145 Reviews

Frans van Loon

10/10

Alles was heel erg netjes en keurig geregeld


Arie Mastenbroek

10/10

Als een familielid overlijdt dan wil je dat na één telefoongesprek alles wat bij een uitvaart komt kijken in goede handen is. Onze ervaring is dat dat bij Bijnen heel goed geregeld is.


Harriët Beffers - Loupattij

10/10

Deskundig, denkt mee met de wensen vd nabestaanden. Perfecte zorg


Van Asveldt

10/10

Persoonlijke en deskundige begeleiding van de uitvaart.


G.Wouters en J. Wouters van der Bruggen

10/10

Mensen met hart voor hun werk, Bjorn v. Bijnen , Ellen Huizinga, e.a.


Visser - van Ham

8/10

Goed bedrijf en erg vriendelijk


Van Mierlo Jeroen

8/10

Wij zijn over het algemeen tevreden over de verzorging van de uitvaart; De interactie betreffende de inhoud van de dienst was echter te traag; verder hebben wij nog steeds geen antwoord gekregen op... Wij zijn over het algemeen tevreden over de verzorging van de uitvaart; De interactie betreffende de inhoud van de dienst was echter te traag; verder hebben wij nog steeds geen antwoord gekregen op onze vraag betreffende specificatie van het bedrag "Uitvoering volgens tarief"

Reactie Bijnen uitvaartzorg:

Beste Meneer van Mierlo,
We hebben elkaar zojuist uitgebreid gesproken en het was fijn te horen dat jullie z'n mooi, persoonlijk en waardevol afscheid hebben gehad. Tevens konden wij u nu de...
Beste Meneer van Mierlo,
We hebben elkaar zojuist uitgebreid gesproken en het was fijn te horen dat jullie z'n mooi, persoonlijk en waardevol afscheid hebben gehad. Tevens konden wij u nu de juiste onderbouwing geven van de kosten van het A-tarief. Zo viel alles op zijn plek. Mocht u nog een keer vragen hebben mag u altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Team Bijnen Uitvaartzorg.


Van de Ven-Olijslagers

8/10

Zeer netjes, repectvol


Oomen

10/10
(Bewerkt)

Zeer tevreden


De Bresser - Jacobs Thea

10/10

Goede ervaring ,zeer meedenkend.
Begripvol, meedenkende, betrokken en vooral een luisterd voor.