Reviews

9.5 / 10
145 beoordelingen
Schrijf beoordeling

99% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Ik ben tevreden over de toelichting en onderbouwing van de begroting
9/10
Ik ben tevreden over het gevoel dat de uitvaartbegeleider mij gaf
9.6/10
Ik ben tevreden over de invulling van de afscheidsdienst
9.6/10
Ik ben tevreden hoe de uitvaartbegeleider inspeelde op onze wensen en omstandigheden
9.6/10
Ik ben tevreden over de begeleiding door de uitvaartbegeleider op de dag van de uitvaart
9.6/10
Ik ben tevreden over de overige geleverde diensten op de dag van de uitvaart. (Denk aan, chauffeur, audio/video, locatie, bloemen, enz… )
9.4/10
Ik ben tevreden over de aandacht en tijd die de uitvaartbegeleider voor mij nam
9.6/10
Ik ben tevreden over de verzorging van de overledene
9.6/10
Ik ben tevreden over het eerste telefonische contact
9/10
Ik ben tevreden over de representativiteit van de uitvaartbegeleider
9.6/10
Ik ben tevreden over het eerste contact met de zorgmedewerkers van Bijnen Uitvaartzorg
9.4/10
Ik ben tevreden over het drukwerk
9.2/10

145 Reviews

Astrid van de Wijdeven

10/10

Op alle vlakken zeer tevreden met het waardige afscheid van onze moeder.


Annemiek Even

10/10

Warme, zeer vriendelijk en kundige medewerkers


Peggy Loos

10/10

Een uitvaartonderneming met gevoel. Alles kan. Nemen de tijd om alle wensen door te spreken. Zeer tevreden!


Jeanine Dijkstra

9/10

Hele fijne ervaringen met de uitvaartbegeleider. Alles was goed geregeld en we hebben een heel fijn afscheid gehad.


Ad Verhoeven

10/10

Het is een prima bedrijf. Alles wordt goed begeleid en rustig besproken. Alles is mogelijk


Cisca Helfrich - De Ruiter

10/10

Misschien is onze mening niet altijd objectief, omdat onze dochter de uitvaart heeft verzorgd. Wij hebben in onze omgeving van veel mensen gehoord, dat ze de uitvaart prachtig vonden. Heel mooi... Misschien is onze mening niet altijd objectief, omdat onze dochter de uitvaart heeft verzorgd. Wij hebben in onze omgeving van veel mensen gehoord, dat ze de uitvaart prachtig vonden. Heel mooi verzorgd en met liefde en respect.


Kemps - Heijmans

10/10

Een geweldig mooie en onvergetelijke uitvaart gehad, ondanks het grote verlies.
Er is persoonlijk maatwerk geleverd en er wordt mee gedacht hoe om te gaan met de Corona regels.
Geen stijve...
Een geweldig mooie en onvergetelijke uitvaart gehad, ondanks het grote verlies.
Er is persoonlijk maatwerk geleverd en er wordt mee gedacht hoe om te gaan met de Corona regels.
Geen stijve bedoeling, maar een ontspannen menselijke benadering.


Gubbens Ruud

10/10

Wij waren allemaal te spreken over de wijze waarop Henk Bijnen voor ons de uitvaart heeft geleid. Henk voelde precies aan wat onze wensen waren maar voor al ook wat niet. Niets was een probleem.... Wij waren allemaal te spreken over de wijze waarop Henk Bijnen voor ons de uitvaart heeft geleid. Henk voelde precies aan wat onze wensen waren maar voor al ook wat niet. Niets was een probleem. Alles is prima verlopen. Wij waren tevreden over alle betrokkenen, maar ook bijvoorbeeld over het drukwerk, de accommodatie in Vught en de catering.


Jan Wagemakers

10/10

Wij zijn zeer tevreden over de hele gang van zaken.
Alles was tot in de puntjes geregeld, goede begeleiding en tips.
Met dank aan Gerard, Ronald en Roland.


Paul van Oers

10/10

Bijnen Uitvaartzorg ZORG in hoofdletters geschreven