Serieus genomen
Ik werd snel geholpen en mijn vragen werden serieus genomen. Dit vind ik belangrijk. Ook zijn ze goed bereikbaar en werd ik snel geholpen. Ik had een fijn gesprek met iemand die ook veel geduld had.
Geen onduidelijkheden, je weet precies waartegen je wel en niet verzekerd bent
Inmiddels een jaar lang goed verzekerd, zeker tevreden
Ik heb het contact met dit bedrijf als zeer prettig ervaren. Ze hebben een zeer goede en snelle service. Ik zou BeterVerzekeren bij iedereen aanraden!
Echte vakmensen, snel en betrouwbaar
Vriendelijke personeel, overzichtelijk en makkelijke service
Beter Verzekeren heeft een zeer goede service. Zodra er een probleem optreedt, zijn ze direct te bereiken zowel telefonisch als via de mail. Ze zijn altijd bereid je te helpen, maar zorgen vooral...
Aan de telefoon erg klantvriendelijk en ze nemen de tijd voor je. Ze zijn erg professioneel en wisten al mijn vragen te beantwoorden.
Wanneer ik met iemand in contact kwam, was deze altijd erg professioneel en behulpzaam. Ik word altijd erg goed geholpen. Ik ben al een paar jaar een tevreden klant.
Mijn ervaring met Beterverzekeren.nl was erg fijn. Ik werd snel geholpen en de service was persoonlijk wat ik prettig vond. Zeker een aanrader!