Goede opleiding die ik zeker in de praktijk nodig heb. Mondelinge vaardigheden vond ik wat minder, wel interessant maar had gehoopt dat het meer praktijkgericht was en iets minder diep de materie in.
Mijn ervaringen t.a.v. de studie Kort HBO HRM zijn grotendeels goed te noemen. De docenten zijn bekwaam en enthousiast. De inleiding en kennismaking is soms lang en mag wat mij betreft korter. Wat ik echt als een nadeel ervaar is dat in geval je een rapport opnieuw in de vorm van een her-examen indient dat dan het rapport door een andere beoordelaar wordt beoordeeld. Je verwerkt de feedback van de eerste beoordelaar, maar de volgende beoordelaar geeft andere feedback. Dit geeft verwarring en onzekerheid. Binnen het dagonderwijs/HBO is dit niet het geval. Er is daar sprake van 1 beoordelaar gedurende het gehele traject/onderwerp.
Heb een welbestede dag gehad
Deze evaluatie gaat over het 2e deel van de training. De locatie in Zoetermeer is goed, maar niet echt nodig voor de opdracht. Aan de hand van een kaart en omschrijving kan je de opdracht ook doen. Dan kan je een locatie nemen die centraler licht dan Zoetermeer. De locatie had voor mij echt geen toegevoegde waarde voor de opdracht. De 2e dag vond ik echt minder goed dan de 1e. In de ochtend wat algemene informatie, maar weinig geleerd. In de middag een opdracht. Het maken van een draaiboek. Daarna deze bespreken. Dan zie je een voorbeeld van een uitnodiging die beter kan. Dat ook aangegeven en werd ook wel bevestigd. De lunch viel, gezien de locatie, tegen. Weinig opties. De locatie had meerdere ingangen, misschien een idee om bij de uitnodiging duidelijk aan te geven waar je naar binnen kan. Meerdere personen stonden bij de verkeerde ingang. Het was fijn om met collega's te praten/sparren, maar ik vond de training tegenvallen.
De lessen kunnen van vier naar drie dagen!
Ik vond het een fijne opleiding maar wat ik al eerder aangaf is het denk ik wel wenselijk om grotere groepen te trainen. Nu was het voor ons jammer dat wij vanuit ribw er met 3 zaten en we 1 medestudent hebben leren kennen. Ik vind de uitwisseling onderling namelijk heel waardevol. Maar verder een hele deskundige docent en een fijne omgeving met lekkere lunch.
Prima opleiding, goed om met docent en collega studenten ervaringen te delen en nieuwe inzichten te verkrijgen
Locatie tweede lesdag Ik heb op voorhand gevraagd of voor de tweede lesdag geen centralere locatie mogelijk was, begreep dat dit gezien het programma echt niet kon. Na de tweede lesdag is mijn mening dat de locatie onvoldoende van toegevoegde waarde is geweest en dat deze dag ook prima op een andere locatie had gekund. Nu was voor mij de reistijd enkele reis 3,5 uur, daarom een voorovernachting.
Een goede training is altijd leuk! Heerlijk om de eye opener op het gebied van creatief denken en doen weer een keer te ervaren. Training had wat mij betreft een 2daagse mogen zijn. Dat biedt meer ruimte om met eigen casussen aan de slag te gaan.
Prima cursus om je kennis uit te breiden.
Ik vond de training van griffiemedewerker heel erg fijn en heeft me bewust bekwaam gemaakt voor de taken in mijn werk. Ik ben erg tevreden!
Over teveel dagen gespreid, waren iedere keer al vroeg klaar. Dit zou effecienter kunnen. Docent zou de presentatie nog naar ons toe sturen. Tot op heden nog niets mogen ontvangen. Ook de certificaat voor deelname niet ontvangen/gekregen.
De locatie was top! Lesmateriaal was wat minder, leek wat verouderd en stonden veel spelfouten in. Van de twee dagen, vond ik dag 1 het minst en sloot dag 2 beter bij mijn verwachtingen aan. Bij de tweede dag werd dieper en actiever ingegaan op de stof en bij dag 1 was dit een stuk minder!
De docent heeft eigenlijk alleen maar voorgelezen uit de syllabus, het was meer een presentatie ipv een les en hierdoor niet erg interactief. Ook werd er veel herhaald wat al in module B1a aan bod was gekomen.
- Te veel powerpoint sheets (death by powerpoint ;-))! - Sluit niet aan bij behoefte - Sluit niet aan bij verwachting
Bestuursacademie Nederland verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Bestuursacademie Nederland heeft de volgende resultaten bereikt:
Bestuursacademie Nederland
Marathon 7
1213 PD Hilversum
Heb een welbestede dag gehad
De lessen kunnen van vier naar drie dagen!
Prima cursus om je kennis uit te breiden.
Bestuursacademie Nederland heeft de volgende resultaten bereikt:
Bestuursacademie Nederland