Ze gaan correct om met de gegevens, bieden meer dan waar om gevraagd is en leveren een totaal oplossing inclusief afwikkeling.
Stefan
Goede hulp gekregen bij het onderhandelen over een vaststellingsovereenkomst.
Niek
Perfect
G Doornweerd
Zeer goed
Petra
Ik heb de samenwerking met Bert heel positief en prettig ervaren. Toen ik tijdens een arbeidsconflict er alleen voor stond, was het fijn om te vertrouwen op zijn deskundigheid. Telkens als er...Ik heb de samenwerking met Bert heel positief en prettig ervaren. Toen ik tijdens een arbeidsconflict er alleen voor stond, was het fijn om te vertrouwen op zijn deskundigheid. Telkens als er stappen ondernomen moesten worden, bracht zijn kalmte rust bij mij. Door zijn inzet heeft "recht" gesproken. Ik ben Bert zeer dankbaar!!
Leo Kaspers
Bert is een deskundig man, die de tijd voor je neemt. Vragen worden snel en duidelijk beantwoord, meestal nog de zelfde dag maar zeker de volgende dag. Wat ik als zeer plezierig ervaren...Bert is een deskundig man, die de tijd voor je neemt. Vragen worden snel en duidelijk beantwoord, meestal nog de zelfde dag maar zeker de volgende dag. Wat ik als zeer plezierig ervaren heb is het directe contact met Bert (geen groot bureau, dus korte lijnen). Hij heeft mij goed geholpen (met de WIA en VSO aanvraag)
Gemeente Zwolle
Uitstekend!
Harbers
Perfect geregeld, zeer kundig en professioneel. In beveel een ieder dit bedrijf aan.
Ben
Had het gevoel dat ik begrepen werd en een deskundige juridische rugdekking kreeg.