Super goed geholpen! Ze wisten waar ze het over hadden, namen de tijd voor je probleem en waren super aardig.
AmsterdM
Sophia
Elroy is erg deskundig, professioneel en goed. Zeer mee geholpen!
Amsterdam
familie van der winden
Kevin is: aardig, begripvol, geduldig, vakkundig, geruststellend en kan alles heel goed uitleggen
den haag
Eveliene
Op de site staat dat jullie het wespennest komen opsporen. Ik belde i.v.m. wespen op zolder en jullie komen niet, omdat ik niet precies weet waar het zit. Maar nogmaals: op de site...Op de site staat dat jullie het wespennest komen opsporen. Ik belde i.v.m. wespen op zolder en jullie komen niet, omdat ik niet precies weet waar het zit. Maar nogmaals: op de site staat duidelijk dat jullie ook nesten opsporen En ik ben thuis, dus ik zou t moeten weten, werd er tijdens het telefoon gesprek gezegd. Mevrouw, ik zit toch niet op t dak???? Ook blijken jullie geen ladder te hebben, die moet ik zelf regelen (en die heb ik dus ook niet).
Dus nee, ik heb werkelijk helemaal niets aan jullie en zal jullie ook niet aanraden
HOOFDDORP
Veronique
Ik ben echt ontzettend tevreden. Mijn muizenplaag is binnen ÈÈn bezoek verholpen! Echt een 10 waard voor mij. Ik zal iedereen Ongediertemeldpunt, Elroy Kerklaan aanraden.
Den Haag
k
Vriendelijke, meedenkende betrouwbare vakmannen. bergen kennis brengt ze op creatieve manieren van het verlossen van onze ratten. onbetaalbaar en zeker aan te raden voor een ieder met dergelijke...Vriendelijke, meedenkende betrouwbare vakmannen. bergen kennis brengt ze op creatieve manieren van het verlossen van onze ratten. onbetaalbaar en zeker aan te raden voor een ieder met dergelijke problemen in huis
haarlem
Nuran
Kevin, een top jonge medewerker. Was super vriendelijk en heeft hard gewerkt. Hij heeft heel goed onderzocht en de gaten waar de muizen vandaan zouden komen gedicht. Wij hebben voorlopig geen last...Kevin, een top jonge medewerker. Was super vriendelijk en heeft hard gewerkt. Hij heeft heel goed onderzocht en de gaten waar de muizen vandaan zouden komen gedicht. Wij hebben voorlopig geen last van de muizen. Kevin vertelde ons dat wij ze altijd kunnen bellen als we weer last van van de muizen hebben. Bedankt Kevin
Hoogvliet
Paul
Elroy kwam snel ter plaatsen. Hij maakte een correct offerte op basis van snelheid / kwaliteit. Ze konden die week erop meteen aan de slag. Ze waren op tijd en begonnen meteen. Daarnaast hebben ze...Elroy kwam snel ter plaatsen. Hij maakte een correct offerte op basis van snelheid / kwaliteit. Ze konden die week erop meteen aan de slag. Ze waren op tijd en begonnen meteen. Daarnaast hebben ze ook meteen een dode rat uit de kruipruimte verwijderd. Alle balken zijn nu ingesmeerd tegen houtworm.
Rotterdam
I.
Erg blij met- en dankbaar voor de adviezen van (en beantwoording van vele vragen door) de super vakkundige, super-inlevende, super geduldige heer Kerklaan.
Amsterdam
B.
Beste lezer,
Een week geleden hebben we in huis een nieuwe eikenhoutenvloer aangelegd, waarna we kevers constateerden. In paniek opgezocht welke dieren het waren en kwamen uit op houtkevers. In eerste instantie spullen gekocht om zelf met gif de houtkevers te bestrijden maar na meermaals op internet te hebben gelezen dat dit specialistisch werk is besloten een expert raad te plegen. Op die manier bij Elroy uitgekomen (ongediertemeldpunt).
Elroy maakte direct tijd voor een uitgebreide telefonisch consult en kwam op de korte termijn langs. Na een uitgebreide gratis inspectie, constateerde Elroy dat de kever niet uit de vloer kon komen door het ontbreken van gaten en zaagsel. Na verder onderzoek vond Elroy een zak met konijnen- en kattenvoer die vol zat met aangevreten korrels en waaronder veel kevers zaten.
Vanuit zijn expertise wist Elroy de locatie te bepalen, het soort kever en dit alles in een open en vriendelijke communicatie. Daarnaast gaf Elroy tips hoe het verder te behandelen, en dit allemaal gratis.
Ik kan iedereen die last heeft van ongedierte Elroy van harte aanbevelen. Elroy heeft verstand van zaken, is vakbkewaam, vriendelijk en heeft een prettige manier van communiceren.
Heb je ongedierte, aarzel dan niet en neem contact met hem op!