Accuraat en snel
Beschrijf hier uw ervaring
Door het snelle verwerken en snel contact met de eigenaren was het snel en makkelijk boeken. Zouden het iedereen aan willen raden!!
Al jaren benut ik de site om overnachtingen te plannen tijdens mijn fietstochten door het hele land. Nog nooit viel een B&B adres tegen. Integendeel, heel verschillende maar steeds heel aardige accommodaties, een prima ontvangst en een heerlijk ontbijt.
Lekker snel en duidelijk
Overzichtelijke site. Goedkopere prijs vermeld dan op andere sites.
Minpuntje als je datum hebt ingevoerd dan komen er ook B en B’s te voorschijn die dan toch niet beschikbaar blijken te zijn.
Alles is zeer positief behalve het reserveringsformulier. Ik moest het 3 keer invullen alvorens ik het kon versturen. De laatse keer heb ik het zonder opmerkingen gedaan en toen lukte het pas.
Makkelijk manoeuvreren binnen de website, te verhuren kamers goed beschreven, op de kaart goed en snel overzicht welke accommodaties beschikbaar zijn en welke niet. Ik ga graag weer bij jullie zoeken voor mijn volgende zakenreis.
Ik zou het handig vinden als je op de kaart aangeeft welke bedandbreakfast je wilt zien deze ook naar voren komt
Goede en snelle informatie