Reviews

8.6 / 10
245 beoordelingen
Schrijf beoordeling
Snelheid levering
8.4/10
De kwaliteit van onze bedden
9/10
Klantvriendelijkheid
8.8/10
Informatie op de website
8.4/10
Adviesgesprek met slaapspecialist
9/10
Het gemak van onze bedden
9/10

245 Reviews

Anna de Boer

3/10

In december 2018 voor het eerst contact gehad met Batavia boxsprings , na bezoek van de slaapadviseur in Januari 2019 besloten om 2 boxsprings te kopen. levertijd ca. 6 weken. levering was een... In december 2018 voor het eerst contact gehad met Batavia boxsprings , na bezoek van de slaapadviseur in Januari 2019 besloten om 2 boxsprings te kopen. levertijd ca. 6 weken. levering was een dikke maand later dan was afgesproken. na 1 nacht slapen bleek er verkeerde wieltjes onder te zitten. contact gezocht, zijn telefonisch bijna niet te bereiken, uiteindelijk via mail klacht uitgelegd. na bezoek van de slaapadviseur werden er nieuwe wieltjes besteld, levertijd ca. 6 weken. bleek ook weer verkeerde wieltjes te zijn, weer opnieuw bestellen en weer wachten. voor alles moet je zelf contact opnemen terug bellen is er niet bij ook al beloven ze dat te doen. na vele telefoontjes en uren wachten op een monteur die niet komt is het probleem eindelijk opgelost 9 September 2019. als we alles van te voren geweten hadden, was onze keus niet op dit bedrijf gevallen en hadden we hier nooit een bed gekocht.


Fam. Boesveld

9/10

Alles keurig volgens afspraak geleverd. Zeer tevreden over ons nieuwe bed.


P.J. Pot

10/10

Mijn oude bed was aan vervanging toe, maar ik wist niet precies wat ik wilde en wat goed is voor mij. Door de expertise en goed meedenken van Lieke ben ik tot een bed gekomen wat ik in mijn dromen... Mijn oude bed was aan vervanging toe, maar ik wist niet precies wat ik wilde en wat goed is voor mij. Door de expertise en goed meedenken van Lieke ben ik tot een bed gekomen wat ik in mijn dromen niet had kunnen voorstellen. Lieke bedankt ! Ik slaap weer heerlijk


Dhr. Kok

10/10

Het bed ligt als gegoten! Ik heb nog nooit zo lekker op een bed gelegen als deze. En ook alle extra functies die dit bed heeft, Heerlijk!!


P.P. van den Hurk

1/10

Doen zeer moeilijk.
Je krijgt geen brochure toegestuurd maar willen alleen langskomen om meteen te verkopen.
Geen brochure.
Vreemde zaak.


Lucinda Tier-de Jong

1/10

Voor €5000 aan 2 boxsprings verwacht je kwaliteit van slapen en goede naamlabels.
De namen waren verkeerd gespeld heel slordig en mijn man slaapt prima op zijn kant, maar ik absoluut niet, ben...
Voor €5000 aan 2 boxsprings verwacht je kwaliteit van slapen en goede naamlabels.
De namen waren verkeerd gespeld heel slordig en mijn man slaapt prima op zijn kant, maar ik absoluut niet, ben zo brak en stijf als een duikplank, gemaild naar ze, maar antwoorden ho maar.
Voor zoveel geld en beloftes van goed slapen, had ik betere klantenservice verwacht.
Op Facebook hebben ze gezorgd dat je niks meer kan vragen of zeggen, ook niet op andere mensen kunt reageren, die wachten al 4 maanden enz.
Ik vond het van mij kant gezien een miskoop van €2500 gewoon weggegooid geld, mijn vorige bed van Ikea van € 500, sliep 1000x beter


P. Schrijvers

9/10

Absolute aanrader. Super fijn geholpen, zowel aan de telefoon, als ook tijdens het advies gesprek. Ze nemen echt de tijd voor je.


Bloembergen

9/10

Fijn bedrijf om zaken mee te doen.


Fam. Lodewegens

10/10

Wij zijn voorzien van een prima advies en het bed slaapt heerlijk. Bedankt!


M. Prins

9/10

Ik speel al jaren Wordfeud op mijn ipad. Nu kwam ik onlangs een filmpje tegen van Batavia. Ik dacht, goh, wat is dat handig. Met mijn twee kinderen naar Dronten gegaan. Leuk om te zien hoe het in... Ik speel al jaren Wordfeud op mijn ipad. Nu kwam ik onlangs een filmpje tegen van Batavia. Ik dacht, goh, wat is dat handig. Met mijn twee kinderen naar Dronten gegaan. Leuk om te zien hoe het in het echt werkt. Ik speel nu Wordfeud vanuit mijn nieuwe Batavia, de zitpositie is heerlijk! Erg blij mee