Schoorl

Duidelijke website
Makkelijk bestellen en betalen
Snel antwoord en leveringsafspraak
Na samenspraak met chauffeur nette aflevering

Renee

Combinatie online bestellen en zelf ophalen werkt niet optimaal

Prima producten. Omdat wij in de buurt wonen zelf opgehaald. Netjes een mail ontvangen dat het product binnen was. Jammer dat er bij het ophalen dan wordt gezegd dat het niet betaald was, terwijl ik... Prima producten. Omdat wij in de buurt wonen zelf opgehaald. Netjes een mail ontvangen dat het product binnen was. Jammer dat er bij het ophalen dan wordt gezegd dat het niet betaald was, terwijl ik via IDeal had betaald. De prijs kwam volgens de medewerker niet overeen, maar dat kwam omdat ik een aantal producten uit de sale had. Gelukkig was ik voorbereid en had ik een print screen van de betaling meegegeven aan mijn man. Dat kan beter.

Herman

Vriendelijk en snel.

Een vrachtauto met een langere arm zodat de bestelling verder op het terrein gezet kan worden.

Youness

Snel zand geleverd

Han

Prima zand. Levering kon beter. Het kwam niet op de afgesproken dag. de 1500kilo zak zand werd helemaal aan het einde van de straat geleverd, voor zoveel verzend kosten verwacht ik eigenlijk wel dat... Prima zand. Levering kon beter. Het kwam niet op de afgesproken dag. de 1500kilo zak zand werd helemaal aan het einde van de straat geleverd, voor zoveel verzend kosten verwacht ik eigenlijk wel dat het op een plek geleverd wordt die voor jou als klant handig is.

Aan de aflever afspraken houden of hier beter over communiceren.

Umut Damla

Beste prijs.

Joozt

Mooie producten en zeer vriendelijk personeel

Ronald

Overzichtelijk en goede service

Bas castricum

Behulpzaam, snelle levering en tegen goede prijzen

R van Reems

Efficient. Zeer hulpvaardig en aardig. Fijne service.