Prima product en snelle levering
Reactie Badkamerwinkel.nl:
Goedemorgen F. Brugman, super fijn om te lezen dat je tevreden bent. Dank je wel voor je review en veel plezier van je bestelling. Groetjes, Jasmijn
Beste Torfs, dank je wel voor je beoordeling! Ik ben blij dat je een goede ervaring bij ons hebt gehad. We zien je graag nog eens terug. Groetjes, Jasmijn
Goedemorgen J. Zitman, wat fijn dat je goede ondersteuning van de klantenservice hebt gehad. We zien je graag nog eens terug! Groetjes, Jasmijn
Goedemorgen Frank Cornielje, dank je wel voor je mooie beoordeling. Ik ben blij dat we je goed hebben kunnen helpen. Veel plezier van je bestelling. Groetjes, Jasmijn
Hallo Bas vd Ree, dank je wel voor je goede beoordeling. Veel plezier van je aankoop. Groetjes, Jasmijn
Hallo G. R., hartstikke fijn om te lezen dat je tevreden bent. Dank je wel voor je mooie beoordeling. Groetjes, Jasmijn
Hallo Rowan, wat vervelend dat je toiletpot gebroken bij je geleverd is. Ik ben blij dat je zo snel een nieuwe geleverd hebt gekregen en je tevreden bent over onze service. Groetjes, Jasmijn
Goedemorgen Wilfred van der Kluft, hartstikke fijn dat je zo tevreden bent over onze service! Ik ben blij dat we je goed hebben kunnen helpen en ik wens je veel plezier toe van je nieuwe...
Goedemiddag J.F.Schuitemaker, wat fijn dat je prima geholpen bent. Ik wens je veel plezier toe van je bestelling. Groetjes, Jasmijn
Hallo J. Wattel, hartelijk dank voor je complimenten. Ik ben blij dat je de volgende dag weer een nieuwe onbeschadigde toiletpot hebt gekregen! Veel plezier ervan. Groetjes, Jasmijn