Snelle levering, product voldoet aan de verwachting.
Reactie Badkamerwinkel.nl:
Goedemorgen Bert,
Super fijn om te lezen dat je tevreden bent. Dank je wel voor je review en veel plezier van je bestelling.
Goedemorgen Bert,
Goedemorgen,
Dank je wel voor je feedback. Hartstikke fijn dat je bestelling snel geleverd is en je tevreden bent.
Veel plezier van je bestelling.
Groetjes Jasmijn
Goedemorgen Ruben, Dank je wel voor je feedback. Hartstikke fijn dat je bestelling snel geleverd is en je tevreden bent over de prijs. Veel plezier van je bestelling.
Goedemorgen Ruud,
Beste Marie José,
Dank je wel voor je beoordeling! Ik ben blij dat je een goede ervaring bij ons hebt gehad. We zien je graag nog eens terug.
Groetjes Jasmijn
Goedemorgen jmq, wat vervelend dat je bestelling nog niet bij je geleverd is. Ik zie dat mijn collega al contact met je heeft opgenomen en je probleem is opgelost. Groetjes, Jasmijn
Beste Rinus Hijnen,
Beste Wilma,
Groetjes, Jasmijn
Goedemorgen Kees Timmermans, dank je wel voor je review. Wat vervelend om te lezen dat je pakket per ongeluk verwisseld was. Hopelijk is het nu weer goed gekomen. Mocht je nog een contactmoment...
Beste Frans,
Dank je wel voor je complimenten! Veel plezier van je bestelling.