Af-montage liet wat te wensen over. Sommige schroeven van de bak niet goed vastgedraaid, kabeltje van computertje is losgekomen, standrem stond te straf afgesteld. Bij eerste onderhoud bleek ook dat... Af-montage liet wat te wensen over. Sommige schroeven van de bak niet goed vastgedraaid, kabeltje van computertje is losgekomen, standrem stond te straf afgesteld. Bij eerste onderhoud bleek ook dat de afstandhouders van de vering niet juist waren geplaatst (ofzo).

Versnellingen zijn wel wat wennen als je gewend bent aan een naafversnelling.

Zeer slechte comanicatie kwa levertijd
slechte communicatie over beschikbare artikelen
facturatie dienst is slecht

Reactie Babboe België:

Bedankt voor je feedback.
Bedankt voor je feedback.
Wat vervelend dat je ontevreden bent over onze service. Mocht je hier nog iets over kwijt willen dan kun je het contactformulier invullen op onze website. https://www.babboe.nl/babboe-contact
Groet, Simone - Team Babboe

Heel goed. zeer tevreden met onze nieuwe bakfiets

Groet, Myrke - Team Babboe

Je trouve que pour le transport d'un bébé (raison pour laquelle j'ai acheté le vélo) le confort du bébé n'est pas bon. Il est secoué... Je trouve que pour le transport d'un bébé (raison pour laquelle j'ai acheté le vélo) le confort du bébé n'est pas bon. Il est secoué à la moindre bosse ou au moindre trou dans le chemin.

Reactie Babboe België:

Merci pour votre réponse.
Merci pour votre réponse.
Malheureusement, vous avez posté votre commentaire de manière anonyme et je ne peux pas vous contacter. Nos vélos cargo et leurs accessoires répondent à toutes les normes de sécurité. Si vous avez besoin d'aide, n'hésitez pas à nous contacter par téléphone ou via le formulaire de contact de notre site web.
Cordialement, Myrke - Team Babboe

Tot hier toe zeer tevreden. Heb wel meerdere keren moeten telefoneren omdat ik bij de bestelling vermelde dat ik met Bancontact zou betalen en ik had het overgeschreven. Ik heb meerdere malen gezegd... Tot hier toe zeer tevreden. Heb wel meerdere keren moeten telefoneren omdat ik bij de bestelling vermelde dat ik met Bancontact zou betalen en ik had het overgeschreven. Ik heb meerdere malen gezegd dat ik een grootmoeder was die de bakfiets aankocht en dus vond ik het spijtig dat de accessoires er niet aan of bij waren. Bagagedrager moet nog achterna komen en op de mail stond dat ik 10 min tijd kreeg om de fiets te inspecteren en een testrit te doen. De accu was leeg dus kon ik de fiets niet testen. Ik heb speciaal gevraagd of de fiets een helling op kon en dit werd bevestigd maar uit de ondergrondse parkeergarage krijg ik hem amper boven.

Reactie Babboe België:

Bedankt voor uw feedback.
Helaas heeft u uw reactie anoniem geplaatst en kan ik niet met u meekijken.
Bedankt voor uw feedback.
Helaas heeft u uw reactie anoniem geplaatst en kan ik niet met u meekijken.
We streven ernaar de accessoires gelijktijdig met de bakfiets te leveren maar als dat niet mogelijk is wordt het artikel nageleverd zodra het weer voorradig is.
Wat vervelend om te horen dat de levering niet volgens protocol verlopen is. Zou u zo vriendelijk willen zijn wat meer gegevens te sturen via het contactformulier op onze website? Dan kijken we graag met u mee.

Snelle service

Groet, Myrke - Team Babboe

Heb alles gekregen wat ik heb besteld

Groet, Myrke - Team Babboe

Momenteel is alles prima verlopen, zeer tevreden over de bakfiets.

Heel ruim, kleurig assortiment

Reactie Babboe België:

Bedankt voor uw feedback!
Lisa - Team Babboe

Fijne fiets. Enkel bergop lukt me niet goed.
Wel wat geluidshinder ketting hond tegen bevestiging in bak.

Reactie Babboe België:

Bedankt voor uw feedback!
Lisa - Team Babboe