- Product of service:
- Evaluatie schademelding
95% beveelt Aveco Verzekeringen aan!
Goed geregeld top
Alles heel duidelijk gecommuniceerd.
Achterklepschade PN-625-B Had bij plaatselijke reparateur prijs opgevraagd. Bij reparatie daar zou ik 500 euro eigenrisico hebben ipv 150 bij de reparateur van Aveco. Heb nog behoorlijk zitten te zeuren of het niet bij de plaatselijke reparateur kon met 150 eigen risico maar de behandelaar was onvermurwbaar. Toen maar naar de reparateur van Aveco gegaan. Duurde een paar maanden ( na diverse telefoontjes van mijn kant ), voordat de klep gerepareerd was en daarna direct op vakantie gegaan. Onderweg bleek de achterruitverwarming defect te zijn. Hiervoor moet ik de auto nog weer een dag wegbrengen. Overigens was mijn reparateur goedkoper Conclusie: omdat ik naar de bij Aveco aangesloten reparateur moest, duurde het veel te lang, is het nu nog niet afgerond en ben ik niet erg tevreden. Bovendien was Aveco duurder uit. Dus de klant ontevreden en de verzekeraar heeft meer kosten gehad. Ik licht graag nog eea mondeling toe. Groet Jack van ‘t Ende 06-20364633
Prima en snel
uiteindelijk is alles netjes opgelost, het was een paar keer nabellen maar alle contacten waren prettig en netjes.
Perfect, duidelijk en weet waar je aan toe bent.
Prima, en er is goed meegedacht
Over het algemeen wel goed.
Snel en effiecent
Wij vinden dat dit prima geregeld
Is goed verlopen
Ongecompliceerd en vlot.
i have 4 months waiting for my claim to be handled, they don't answer on emails they don't answer on calls they are scammers
Aveco Verzekeringen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Aveco Verzekeringen heeft de volgende resultaten bereikt:
Goed geregeld top
Alles heel duidelijk gecommuniceerd.
Prima en snel
Perfect, duidelijk en weet waar je aan toe bent.
Prima, en er is goed meegedacht
Over het algemeen wel goed.
Snel en effiecent
Wij vinden dat dit prima geregeld