Ervaring is goed, word netjes behandeld, geen bijzonderheden
Duidelijke en behulpzaam als je vragen hebt
In het contact dat ik met ALMN heb gehad voor bijvoorbeeld het opvragen van offertes voor nieuwe leases heb ik gemerkt dat ze heel toegankelijk en meedenkend zijn, en daarbij ook streng doch...In het contact dat ik met ALMN heb gehad voor bijvoorbeeld het opvragen van offertes voor nieuwe leases heb ik gemerkt dat ze heel toegankelijk en meedenkend zijn, en daarbij ook streng doch rechtvaardig m.b.t. aangeven wat wel en niet kan.
Fijn om mee te werken/sparren over wat de mogelijkheden zijn, niet te beroerd om uitleg/context/achtergrondinformatie te geven over zaken die niet geheel duidelijk blijken in gesprek.
Goed duidelijk en geen gekke dingen
Je wordt snel en goed geholpen
Prima, duidelijk en snel.
Ik lease nu 5 jaar een auto van ALMN via garagedrijf de Waal Gorinchem. Over de service en rijgenot ben ik dik tevreden
Goed, alleen even contact bij bestelling
Anja
Servicegerichte leasemaatschappij, goed bereikbaar, staan direct voor je klaar en denken met je mee. Prettig contact met alle medewerkers, en auto altijd in topconditie!
Als ik vragen heb en de leasemaatschappij bel is er altijd een vriendelijke contactpersoon die meedenkt!