Reviews

9.6 / 10
50 beoordelingen
Schrijf beoordeling

98% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Offerte
9.3/10
Deskundigheid
9.3/10
Resultaat
9.6/10
Advies
9.4/10
Medewerkers
9.8/10
Nazorg
9.4/10
Communicatie
9.6/10

50 Reviews

Maartje
10/10

Gewoon een leuk bedrijf met aardige mensen zonder poeha.

Sterke punten

autohuis Bakker heeft leuke auto's staan in verschillende prijzen. ruim aanbod en mooi gepoetst.

Verbeterpunten of tips

taartje bij de koffie :)

Reactie Autohuis Bakker:

Hallo Maartje,

Leuk dat je een positieve review plaatst.
Bedankt.

Groet,

Erwin


Anoniem
10/10

Mooi bedrijf.
Afspraak is afspraak. Sterker nog, zelfs dingen waarover niet gesproken was werden aangepakt. ( deukje in de deur en een kras op de bumper werden verholpen zonder er om...

Sterke punten

Opvallend veel mooie jonge auto's die mooi gepresenteerd staan. Helder verhaal.

Verbeterpunten of tips

Gewoon door gaan waar ze mee bezig zijn.

Reactie Autohuis Bakker:

Goedemiddag,

Fijn dat u ons beoordeeld hebt met een 5 sterren review, uiteraard hebben wij ons beste beentje voorgezet om de auto zo netjes mogelijk af te leveren.


Anoniem
1/10

Wij hadden 23-10-18 een VW Golf gekocht bij dit bedrijf, wij zijn heel vriendelijk geholpen door een medewerker van dhr Bakker.
Er is meerdere keren telefonisch contact geweest met de...

Sterke punten

Vriendelijke medewerker

Verbeterpunten of tips

Als er geen gekwalificeerd personeel is die overeenkomsten mag afsluiten geen vrije dag meer nemen meneer Bakker of de tent sluiten.

Reactie Autohuis Bakker:

Goedendag,

Hartelijk dank voor uw review en voor het verduidelijken van uw standpunt. Zoals eerder vermeld in ons telefoon gesprek is dit de eerste keer in 20 jaar dat ik een order heb moeten annuleren. Niet netjes maar wel noodzakelijk.

Met vriendelijke groet,
Erwin Bakker


Jps Deventer
10/10

Super goede service en attentheid,klantvriendelijk,ruim meedenkend..niets om over te klagen..ben super blij met mijn nieuwe auto en dik tevreden met Autohuis Bakker !

Sterke punten

Vriendelijkheid en meedenkend met de klant.

Verbeterpunten of tips

-

Reactie Autohuis Bakker:

Hartelijk dank voor jullie positieve review..


Anoniem
10/10

Zeer gastvrij, ondanks dat de eigenaar alleen is heb je toch zijn onvoorwaardelijke aandacht. Erg prettig zaken gedaan en blij met de Renault Clio

Sterke punten

De grote showroom was een verrassing. Netjes, schoon en ruim opgezet.

Verbeterpunten of tips

Showroom is aanzienlijk groter dan de buitenzijde doet vermoeden. Moeilijk op te lossen maar wel opvallend.


van der Geld
10/10

Super in alle opzichten vorige week mijn 2e aankoop bij Autohuis Bakker mogen doen en net als de vorige aankoop niets op aan te merken! ik koop mijn auto's nergens anders meer prima service!

Sterke punten

auto's komen hier tot hun ware recht en worden profesioneel gepresenteerd!

bij gesprek word altijd een bak koffie aangeboden praat altijd wat fijner

de verkoper neemt ook de tijd om je te woord te staan en dat is toch wel fijn als je een X uitgave gaat doen

Reactie Autohuis Bakker:

Hartelijk dank voor de positieve review.. Veel rijplezier van de Volvo.


Jeroen Heikens
10/10

Voor een betrouwbare occasion. Heb inmiddels 2 auto's bij autohuis bakker gekocht. Prima service en heerlijke koffie

Reactie Autohuis Bakker:

Hartelijk dank voor uw positieve review.


Edward Sinkel
10/10

Zéér gastvrij bedrijf met goede en nette auto's, tevens serveren ze een goede kop koffie

Sterke punten

Wij hebben Erwin ervaren als een duidelijke en heldere verkoper zonder poespas. Mooie en ruime presentatie van de auto's in een heldere en schone showroom

Verbeterpunten of tips

Kan ik zo niet noemen, gewoon op dezelfde voet doorgaan.


Gert Ritsema
10/10

Autohuis is een fantastisch autobedrijf met een goede instelling. Ik ben erg tevreden over hoe ik ben geholpen met de aanschaf van mn nieuwe auto. Erg klantvriendelijk en duidelijk en geen poespas....

Sterke punten

Mooie heldere showroom met mooie auto’s.
Klantvriendelijke verkoop.
Geen gestress of verkoopdruk.

Verbeterpunten of tips

Geen

Reactie Autohuis Bakker:

Hallo Gert,

Hartelijk dank voor je positieve reactie. Ik hoop dat je heel veel plezier mag beleven van de Prachtige Megane GT.


Alicia Smit
10/10

Ontzettende prettige ervaring. Voelt 100% betrouwbaar en eerlijk en er wordt niet ge-pushed! Kort na afloop van de koop een onverwachte kleine reparatie nodig gehad, de service hierin is geweldig!...

Sterke punten

Eerlijk, betrouwbaar, snel, begripvol en service.

Verbeterpunten of tips

Niet

Reactie Autohuis Bakker:

Hallo Alicia,

Hartelijk dank voor je positieve review. Uiteraard zijn we je graag van dienst geweest.