Reviews

9.3 / 10
201 beoordelingen
Schrijf beoordeling

98% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Kwaliteit
9.2/10
Vriendelijkheid personeel
9.4/10
Betrouwbaarheid
9.4/10
Deskundigheid personeel
9.2/10
Afspraken nakomen
9.4/10
Aanbeveling voor nieuwe klanten
9.4/10
Presentatie
9.2/10
Showroom
8.8/10
Communicatie
9.2/10

201 Reviews

Louis de Munnik

9/10

Onze VW Golf gekocht bij Autobedrijf Bert Wieten. Prettige gesprek met verkoper, gemaakte afspraken zijn nagekomen. Auto functioneert naar behoren. Al met al zeer tevreden.

Sterke punten

Vriendelijk personeel, verkopers denken mee en goed advies welke auto erbij je past.

Verbeterpunten of tips

Vooral zo doorgaan.


Dries van de Velde

10/10

Nieuwe Hyundai Kona bij dit bedrijf aangeschaft.. prima service en prettige werknemers. afspraken goed nagekomen. Bij de servicebeurt is het navigatie-systeem zelfs geüpdatet, wat elders nog al eens... Nieuwe Hyundai Kona bij dit bedrijf aangeschaft.. prima service en prettige werknemers. afspraken goed nagekomen. Bij de servicebeurt is het navigatie-systeem zelfs geüpdatet, wat elders nog al eens "vergeten"wordt.. Al met al een zaak om nog eens terug te komen, al is het maar voor een kop koffie.

Sterke punten

goede service

Verbeterpunten of tips

presentatie gebruikte auto`s


Patrick

1/10

PAS OP MET DE AANKOOP VAN EEN OCCASION!

Hier een auto aangeschaft met het Premium afleverpakket. Het verkoopgesprek kwam op ons als betrouwbaar over. Helaas bleek de werkelijkheid heel...
PAS OP MET DE AANKOOP VAN EEN OCCASION!

Hier een auto aangeschaft met het Premium afleverpakket. Het verkoopgesprek kwam op ons als betrouwbaar over. Helaas bleek de werkelijkheid heel anders.

Aflevering niet conform Premium afleverpakket. Gemaakte afspraken door hen niet nagekomen. Voor herstelacties met betrekking tot aflevering conform Premium afleverpakket werd ik nota bene verzocht (mee) te betalen. Defect op draaiende delen van de motor tijdens de garantieperiode moest ik betalen, terwijl het probleem ook door hen geconstateerd is. Ik heb daarvoor zelfs nog een second opinion bij een gerenommeerd garagebedrijf laten uitvoeren, waarbij het probleem is geconstateerd en beschreven. Geen garantie bij Bert Wieten dus.

Het is een BOVAG bedrijf dat geen BOVAG garantie aanbiedt, tenzij je er naar vraagt en er fors meer voor betaalt. In mijn geval EUR 500,-. Het afleverpakket kost dan maar liefst een schandalige EUR 1095,- en dan krijg je nog niet eens een onderhoudsbeurt.

Ik heb Bert Wieten voorgesteld een gesprek aan te gaan om zaken netjes op te lossen. Daar heeft hij geen gebruik van gemaakt. Een dergelijk voorstel zou je eigenlijk mogen verwachten op initiatief van de verkopende partij, maar helaas niet bij Bert Wieten. Ik heb mijn goede wil getoond, coulant geweest en mij wél gehouden aan de afspraken. Helaas is dat niet wederzijds. Ook op mijn laatste e-mail met het verzoek zaken netjes af te handelen, heeft hij niet meer gereageerd.

Het zal best een aardig bedrijf zijn voor onderhoud en reparaties, gezien de reviews waar ik op af ben gegaan, maar koop er nooit een auto! U kunt worden bedonderd zonder dat u er erg in heeft! Ze spelen hun spel heel sluw, daar ben ik inmiddels wel achter. U kunt bij hen natuurlijk een occasion aantreffen waarmee niets aan de hand is, maar dat weet je van te voren nooit. Ook niet met een aankoopkeuring, want nadien kan er nog van alles mis gaan tijdens de garantieperiode wat u van Bert Wieten zeer waarschijnlijk niet vergoed krijgt.

Ik acht het mijn plicht u als consument te waarschuwen voor Autobedrijf Bert Wieten.

Sterke punten

Niet kunnen ontdekken

Verbeterpunten of tips

Eerlijk ondernemen
Klantklachten altijd serieus nemen


Dennis Schakelaar

9/10

Onderhoudsbeurt lease auto

Sterke punten

Alles volgens afspraak en netjes gedaan. Auto op tijd en schoon weer terug.

Verbeterpunten of tips

Geen.


Fam. G. Koele

10/10

Wederom top service van Bert Wieten, nadat men ons de afgelopen jaren met de Hyundai I30 prima hebben behandeld, hadden wij nu ook weer een meer dan uitstekende service aan onze Smart. Men reageert... Wederom top service van Bert Wieten, nadat men ons de afgelopen jaren met de Hyundai I30 prima hebben behandeld, hadden wij nu ook weer een meer dan uitstekende service aan onze Smart. Men reageert snel als je problemen onderweg hebt, slepen de auto af en overleggen goed m.b.t. Vervangend vervoer. Na een paar dagen (en telefonisch overleg) konden we de auto weer ophalen en had men de auto kostenloos hersteld, aangezien het eerdere gemonteerde materiaal van de leverancier ondeugdelijk bleek.
Niets anders dan lof voor de uitstekende service van dit bedrijf.
Fam. Koele

Sterke punten

Klantvriendelijk/uitstekende service enz.

Verbeterpunten of tips

Momenteel geen


Niek

9/10
(Bewerkt)

Net bedrijf, overzichtelijk showroom, net en behulpzaam personeel. na een klein foutje in de communicatie hier over gesproken en alles netjes behandeld en alles recht gezet van hun kant!

Sterke punten

Manier van zaken doen

Verbeterpunten of tips

Personeelsbestand opschonen


Jan Aartsen

10/10

Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf
3 jaar geleden een occasion gekocht
Nooit problemen gehad
Alle medewerkers waar ik mee te maken heb gehad zijn allemaal behulpzaam en eerlijk Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf
3 jaar geleden een occasion gekocht
Nooit problemen gehad
Alle medewerkers waar ik mee te maken heb gehad zijn allemaal behulpzaam en eerlijk
vandaag heeft de auto grote beurt gehad

Sterke punten

Eerlijkheid ,vooraf prijs afspreken over werkzaamheden ,vakmanschap

Verbeterpunten of tips

Niet nodig


Eddy

10/10

Ik heb myn auto nog niet maar ben nu al heel tevreden zeker over de verkoper Roel heel leuke en lieve man en wat ze zeggen komen ze na fantastisch bedryf hadden we hier in het zeewse... Ik heb myn auto nog niet maar ben nu al heel tevreden zeker over de verkoper Roel heel leuke en lieve man en wat ze zeggen komen ze na fantastisch bedryf hadden we hier in het zeewse maar zo een bedrijf ik moet 250 km ryden maar heb het er voor over

Sterke punten

Klantvriendelijk je voelt je er op gemak

Verbeterpunten of tips

Geen


Schepers

8/10

Goed

Sterke punten

Communicatie

Verbeterpunten of tips

Nvt


j. janssen

10/10

Altijd goed ontvangen. Kan wachten tot de werkzaamheden klaar zijn. Krijg altijd kopje koffie

Sterke punten

vriendelijkheid personeel

Verbeterpunten of tips

geen idee tot nu toe geen klagen