Reviews

9.4 / 10
177 beoordelingen
Schrijf beoordeling

98% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Kwaliteit
9.2/10
Vriendelijkheid personeel
9.4/10
Betrouwbaarheid
9.4/10
Deskundigheid personeel
9.2/10
Afspraken nakomen
9.4/10
Aanbeveling voor nieuwe klanten
9.4/10
Presentatie
9.2/10
Showroom
8.8/10
Communicatie
9.2/10

177 Reviews

D.J. Kappert

10/10

Jarenlang goed behandeld


W.B Jans-Vros

10/10

Zijn eerlijk en oprecht, betrouwbaar zeer vriendelijk en gastvrij.

Sterke punten

Niet opdringerig bij het kopen van een auto. Laten zien en ervaren wat de auto kan en doet maar laten de keus bij jou.
Goede inruilprijs.

Verbeterpunten of tips

Nee


Henk Grandeur

10/10

Maandagmorgen even naar Wieten omdat ik kortsluiting had gemaakt in de trekhaak verlichtingsbalk.
Ik ging er vanuit dat er ergens een speciale zekering zou zijn doorgebrand.
De...
Maandagmorgen even naar Wieten omdat ik kortsluiting had gemaakt in de trekhaak verlichtingsbalk.
Ik ging er vanuit dat er ergens een speciale zekering zou zijn doorgebrand.
De receptionist stond op en zei mij dat hij met een testapparaat even zou controleren of er iets mis was in mijn Hyundai grandeur.
Resultaat niets aan de hand met de auto.
Probleem zat in genoemde balk.
Ik blij en zei...wat kost mij dit.
Dit behoort tot onze veel geprezen service was het antwoord.
Dat laatste is dus overduidelijk bewezen.
Zelden geef ik een 10.
Maar hier wil ik die toch zien.
Grote klasse meneer de receptionist.

Sterke punten

Zeer goede dienstverlening.

Verbeterpunten of tips

Ik geef een 10 ...derhalve geen verbeterpunten.
Houen zo!


Mirella Franse

9/10

Als ik zomaar of op afspraak binnen komt lopen is er altijd een goede sfeer. Iedereen is klant vriendelijk en ik voel me er op m’n gemak.

Sterke punten

Ik loop altijd zeer tevreden weer naar buiten als ik zonder afspraak langs kom en naar tevredenheid geholpen wordt

Verbeterpunten of tips

Nee


Henk Fijn

10/10

Zeker goed

Sterke punten

Prettig geholpen

Verbeterpunten of tips

Nee


G de Man

10/10

Goede ervaring met bedrijf , ze doen ook werkelijk wat ze beloven en soms meer dat.

Sterke punten

Heeft tijdens garantie periode klacht perfect opgelost

Verbeterpunten of tips

Voor zover wij het kunnen beoordelen zijn er geen verbeterpunten


A.Grevelink

10/10

Vakkundig,vriendelijk en gastvrij.


Niels IJzerman

10/10

Zeer prettig, aangenaam en goed


t. ottevanger

9/10

Ik ben zeer tevreden over de ontvangst en de service die ik mocht ervaren tijdens mijn aankoop bij de aankoop van mijn i10 alle lof.

Sterke punten

ja , de uitleg en de koffie

Verbeterpunten of tips

ga zo door


H. van der Veer

10/10

Tot nu toe altijd super tevreden. Gisteren de APK uitgevoerd plus een aangepast beurtje wegens weinig kilometers door ziekte. Prima gedaan hoor Hendrik!
Stap vast niet over naar Auto Palace....
Tot nu toe altijd super tevreden. Gisteren de APK uitgevoerd plus een aangepast beurtje wegens weinig kilometers door ziekte. Prima gedaan hoor Hendrik!
Stap vast niet over naar Auto Palace. Hier zit de deskundigheid en klantvriendelijkheid! Ga zo door!