Reviews

9.4 / 10
163 beoordelingen
Schrijf beoordeling

98% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Kwaliteit
9.1/10
Vriendelijkheid personeel
9.5/10
Betrouwbaarheid
9.4/10
Deskundigheid personeel
9.2/10
Afspraken nakomen
9.4/10
Aanbeveling voor nieuwe klanten
9.4/10
Presentatie
9.1/10
Showroom
8.8/10
Communicatie
9.2/10

163 Reviews

Anoniem

10/10

Top!

Sterke punten

Uitstekende service

Verbeterpunten of tips

Geen


Anoniem

8/10

Altijd vriendelijke ontvangst, er valt goed een afspraak te maken en een kleine handeling ter plekke oplossen (zoals het bevestigen van de trekhaak) is ook nooit een probleem, chapeau!

Sterke punten

snel en adequaat

Verbeterpunten of tips

n.v.t., (wat niet in hun macht ligt: de kentekenplaat op sommige modellen auto's zó plaatsen dar er een vaste trekhaak kan worden gemonteerd. ik heb altijd weer moeite met het bevestigen er van.

Reactie Autobedrijf Bert Wieten:

Bedankt voor uw review. Wij zijn het met uw verbeterpunt eens maar helaas is dat een product-eigenschap waar wij niets aan kunnen veranderen. Natuurlijk blijven wij u graag helpen.


Hrm Veldman

10/10

Uitstekend

Sterke punten

Aandacht voor de klant

Verbeterpunten of tips

Geen


johan

8/10

Positieve indruk

Sterke punten

Klantvriendelijke benadeting


Anoniem

10/10

Altijd goede service


Koele

10/10

Vier weken geleden een vervelend ongeluk gehad waardoor we noodgedwongen op zoek moesten naar een andere auto. Dankzij Roel Popping zijn we hier fantastisch in geslaagd. Wat werden verder ook...


D.J. Kappert

10/10

Jarenlang goed behandeld


W.B Jans-Vros

10/10

Zijn eerlijk en oprecht, betrouwbaar zeer vriendelijk en gastvrij.

Sterke punten

Niet opdringerig bij het kopen van een auto. Laten zien en ervaren wat de auto kan en doet maar laten de keus bij jou.
Goede inruilprijs.

Verbeterpunten of tips

Nee


Henk Grandeur

10/10

Maandagmorgen even naar Wieten omdat ik kortsluiting had gemaakt in de trekhaak verlichtingsbalk.
Ik ging er vanuit dat er ergens een speciale zekering zou zijn doorgebrand.
De...

Sterke punten

Zeer goede dienstverlening.

Verbeterpunten of tips

Ik geef een 10 ...derhalve geen verbeterpunten.
Houen zo!


Mirella Franse

9/10

Als ik zomaar of op afspraak binnen komt lopen is er altijd een goede sfeer. Iedereen is klant vriendelijk en ik voel me er op m’n gemak.

Sterke punten

Ik loop altijd zeer tevreden weer naar buiten als ik zonder afspraak langs kom en naar tevredenheid geholpen wordt

Verbeterpunten of tips

Nee