ALHYDRAN

Bezorging & Levertijd
Product
Website

Kristien Mostrey

Nog maar pas 1 week in gebruik, maar ik heb het gevoel het herstel van de operatiewonde versnelt

Gebruik

Nihil

Rien Wattel

Het verlicht de kriebel, maar lost minder op dan ik hoopte.

Voelt prettig om aan te brengen, helaas is het effect (betere huid) minder.

Verbeterpunten

Zorgen dat de huidvernieuwing ook goed werkt!

Emmy Kreuzen

Hele fijne crème die de genezing bevorderd, vanuit vorige operatie geadviseerd gekregen.
Helpt ook bij brandplekken van spattende olie, een keer smeren ( wel gekoeld) geen last meer.

Bevorderd genezing. Verminderd jeuk.
Smeert goed uit, kleine tube gaat lang mee

Lynn Franken

Ik gebruik Alhydran spf30 al een hele tijd en voel me echt beschermd. Ook m'n handen blijven mooi.
Geef Alhydran eczema 2 dagen tops! Wel bij consequent gebruik minimaal 2 keer per dag op schone huid. Dep met aloevera lotion de huid schoon.
Afwisselend met anti itch voor een verkoelend en prettiger gevoel.

Hydrateert goed en werkt ook echt

Verbeterpunten

Misschien kan de spf30 minder vettig.
Ik heb een gecombineerde huid en zeker op m'n t-zone glimt het hard. Het is daardoor geen goede basis als je make-up wilt gebruiken

Dagmar Gehlen

Een hele fijne creme die een zachte filter over de huid legt. Daarnaast zijn mijn lidtekens al na 3 weken gebruiken duidelijk dunner en zachter geworden.

Makkelijk aan ye brengen. Duidelijk effect. Ook goed bij lichtasseren van lidtekens. Dag erna voel je de crème nog. Kleding wordt nauwelijks vies en goed uitwasbaar.

Verbeterpunten

Misschien een klein potje bijleveren om een deel mee te nemen voor onderweg ipv de grote tube!

Manuela Noteborn

Ik gebruik dit product een aantal weken , voelt goed aan op de huid. Zie al lichte verbetering.

smeert goed uit trekt goed in.. huid voelt stuk zachter aan

de geur

Lucienne schuurmans

Heerlijke zalf voor mijn littekens in mijn gezicht

Goede zalf om mijn huid te verbeteren

Verbeterpunten

Soms prikt het als ik het erop doe

Wilma Verburg

Zeer fijne crème. In 2020 een nieuwe knie gekregen en het litteken goed; 3x per dag ingesmeerd. Nu is mijn andere knie vervangen en ben ik weer begonnen met smeren.
Het litteken is vrij groot...
Het litteken is vrij groot en lang en trok erg. Nu voelt het heerlijk soepel aan en durf ik mijn knie goed te buigen. Wel prijzig

Trekt snel in. Maakt de huid heel zacht

Verbeterpunten

Misschien iets voordeliger. Ik vond de levertijd niet heel snel.

Truus Ramakers

Prima.