ALHYDRAN

Product
Website

Rona Lichtenberg

Een prettig product.

Maakt het litteken zachter en soepeler. Kan over het verminderen nog niet oordelen.

Verbeterpunten

Niet zozeer een verbeterpunt maar meer een ‘bewustwording’. Het litteken had geen korstjes meer, ik meende dus dat ik kon starten met gebruik. Door het zachter worden en het masseren (en rood worden... Niet zozeer een verbeterpunt maar meer een ‘bewustwording’. Het litteken had geen korstjes meer, ik meende dus dat ik kon starten met gebruik. Door het zachter worden en het masseren (en rood worden van de huid op die plekken) kwamen er toch nog minieme korstjes uit een onderlaag tevoorschijn. Daardoor begon het op die plekken te bloeden en stond het iets open. Niet verontrustend maar wel zo dat ik op bepaalde plekken een paar dagen een pleister nodig had. Ik had dus beter toch iets later kunnen starten.
Verder hoop ik dat het litteken daadwerkelijk soepeler gaat worden omdat het nu een beperking in mijn arm oplevert.

A. Romkema

Mijn reactie is als die op reclames 'amazing' ;-) product is wat ons betreft onevenaarbaar als het gaat om het herstellen van de huid. Alle producten werken en doen wat er op de beschrijving staat.... Mijn reactie is als die op reclames 'amazing' ;-) product is wat ons betreft onevenaarbaar als het gaat om het herstellen van de huid. Alle producten werken en doen wat er op de beschrijving staat. Het is een duur product, maar elke cent waard. Ik word al jaren geteisterd door allergieën en atopisch eczeem. De meeste producten zijn té vettig en enkel op recept te verkrijgen via een dermatoloog, wat ook prima kan voor mij, maar niet fijn gevoel op de huid. Voor voor eczeem hebben ze niet direct iets voor, en zéker niet iets zonder hormonen. Voor mij is Alhydran een wondermiddel die mij helpt te ontzorgen als ik weer last heb. Ik weet namelijk zeker dat het mij helpt.

duidelijk zichtbaar wat het aanbod is en zeer snel in huis. Nette afhandeling per mail van de aankoop en de levering.

?

Twam Van Dijk

Super tevreden

Je hoeft maar weinig te gebruiken

Lara Tholense

Geweldig

Het doet wat jullie zeggen dat het zou moeten doen

Erika Kragt

De crème is fijn om te smeren. Het geeft verlichting en houdt de huid soepel.

Fijne crème, trekt snel in.

Misschien meer verschillende inhoudsmaten

Mar weijde

Zeer tevreden

Binnen 3 dagen grote verbetering

Theo Luijendijk

Een goede crème

Met deze crème is mijn huid bijna weer helemaal de oude de rode plekken en jeuk werd snel minder ik zal de volgende keer de crème weer nemen !

de prijs

Henk Brinks

Goede ervaringen met Alhydran!!prima voor ontstoken huid.

Mooie grote vuldop

Heb ik niet

Jan Piet ten Sijthoff

malkelijk

Tineke van Liessum

Vriendelijk contact met klantenservice, advies op maat. Snelle levering.

Servicegericht, klantvriendelijk