Bezorging & Levertijd
Product
Website

P.Laureyssne

Allergische reactie op de creme met veel jeuk, roodheid en zwelling na ooglidcorrectie

zijn er niet voor mij

Verbeterpunten

houdbaarheidproduct waarop je allergisch kan reageren er uit halen of vervangen door een ander product

Reactie ALHYDRAN:

Beste heer/mevrouw,
Beste heer/mevrouw,
Bedankt voor het delen van jouw ervaring met ALHYDRAN. We vinden het jammer om te horen dat je niet tevreden bent. We hebben contact met je opgenomen, maar we hebben nog geen reactie van je ontvangen. We zouden graag samen kijken naar een oplossing of passend advies.
We horen graag van je.

Hafida El Haddouti

Alhydran littekenzalf is een wondermiddel, ik ben al 5 jaar bezig om mijn littekens te behandelen, niets hielp, totdat ik Alhydran heb ontdekt. De littekens vervagen met de dag, gewoonweg top... Alhydran littekenzalf is een wondermiddel, ik ben al 5 jaar bezig om mijn littekens te behandelen, niets hielp, totdat ik Alhydran heb ontdekt. De littekens vervagen met de dag, gewoonweg top product!!!

Top zalf

Terug betaling mutualiteit in België

Cathelijne de Lint

Slecht

misleidende reclame, product (Barrier repair care) staat op site aangeschreven om na medische behandelingen en laser etc in te zetten. Uiteindelijk blijkt dat hij helemaal genezen moet zijn. Dus... misleidende reclame, product (Barrier repair care) staat op site aangeschreven om na medische behandelingen en laser etc in te zetten. Uiteindelijk blijkt dat hij helemaal genezen moet zijn. Dus zowel ik als een collega hebben het product gekocht maar kunnen er nu niks mee.

eerlijke marketing/reclame

Reactie ALHYDRAN:

Beste Cathelijne,
Beste Cathelijne,
Bedankt voor het delen van jouw ervaring met ALHYDRAN. We vinden het jammer om te horen dat je niet tevreden bent over de productinformatie. We hebben inmiddels contact met je gehad en hopen je van voldoende advies te hebben voorzien. Mocht je toch nog vragen hebben, dan horen wij graag van je!

Coleta Josefina

Het werkt heel goed ik had een brandwond deze creme is echt een aanrader

Het prijs is niet te duur

Nee niks

Loes Houben

Mijn ervaring met Alhydran is goed

De bestelling werd correct geleverd en er is regelmatig een aanbieding

Chantal Versteegen

Erg goed

doet wat het belooft

nee

J.H. Klein Nagelvoort

De ervaring die ik met met de cream heb is bijzonder goed
Ik heb die leren kennen bij een huidkliniek voor het laseren van mijn wenkbrauwen
de wondjes die hier uitontstonden waren...
De ervaring die ik met met de cream heb is bijzonder goed
de wondjes die hier uitontstonden waren zo met een dag of 3 verdwenen

Meer als goed vooral bij wondjes

Nmt

Enige crème die werkt voor mijn gevoelige huid.

Huid word zacht en jeukt minder

Prijs

Cem Topcu