Bezorging & Levertijd
Product
Website

Le

Zeer onprofessioneel bedrijf. Bezorging is totaal misgegaan. Zegt dat het bezorgt wordt, maar stuurt deze direct terug. Daarna wilt bedrijf eerst afwachten of het bij hun weer binnenkomt. 2e poging... Zeer onprofessioneel bedrijf. Bezorging is totaal misgegaan. Zegt dat het bezorgt wordt, maar stuurt deze direct terug. Daarna wilt bedrijf eerst afwachten of het bij hun weer binnenkomt. 2e poging ook weer drama, doen alsof ze zijn langgeweest en niemand thuis was, naar post lokatie, maar naderhand weer niet.. allemaal zeer zeer onwenselijk als je er op zit te wachten !!!!!!!!!!!!!!!!!

Geen, receptioniste klept aan 1 stuk door. Luistert niet naar klant!!!!

Verbeterpunten

Moeten ze maar zelf weten. Als ze zo door gaan, dan verliezen ze veel klanten.

Beste,
Bedankt voor het delen van uw ervaring met ALHYDRAN.
Beste,
Bedankt voor het delen van uw ervaring met ALHYDRAN.
We vinden het heel vervelend om te horen dat de bezorging niet naar wens verliep en het pakket is teruggestuurd in plaats van bij u thuis of bij een afhaalpunt is afgeleverd.
Na uw eerste bericht hebben wij direct een nieuwe tube opgestuurd. Helaas is dit pakketje, na de 2e poging van de postbezorger om bij u thuis te leveren, ook naar een postlocatie teruggestuurd. Dat is natuurlijk erg vervelend. We doen altijd ons uiterste best om de pakketjes zo snel mogelijk te versturen en geleverd te krijgen, maar helaas hebben we niet elke stap van het leverproces in de hand. Daarom hebben wij er direct een melding van gemaakt bij PostNL.
Wat betreft de terugbetaling van uw bestelling: wij nemen normaal gesproken altijd eerst de retourzending in ontvangst voordat we het geld van de desbetreffende bestelling terugstorten. Echter hebben we voor u een uitzondering gemaakt en hebben we de terugbetaling al in gang gezet.
Hopelijk heb ik u hiermee voldoende geïnformeerd. Mocht u verdere vragen hebben, laat het ons dan vooral weten.

kaan

Al enige tijd gebruik ik alhydran. Naar tevredenheid.Ik vraag me wel af of er echt verschil is tussen de diverse keuzes van cremes. Als ik de samenstellingen vergelijk zit er niet veel verschil... Al enige tijd gebruik ik alhydran. Naar tevredenheid.Ik vraag me wel af of er echt verschil is tussen de diverse keuzes van cremes. Als ik de samenstellingen vergelijk zit er niet veel verschil tussen.

Heeft de bestraalde huid helpen herstellen. En actinische keratose plekjes onderhoud ik met Alhydran.

Verbeterpunten

De omschrijving van de verschillen tussen de diverse cremes vind ik onduidelijk. Er zou ook een samenstellingsformulier bij moeten zitten zoals bij elk medicijn. De kleine lettertjes op de tubes... De omschrijving van de verschillen tussen de diverse cremes vind ik onduidelijk. Er zou ook een samenstellingsformulier bij moeten zitten zoals bij elk medicijn. De kleine lettertjes op de tubes zijn onvoldoende.

Lyd

Eindelijk een zonnebrand creme met zincoxide, wat als enige je pigmenteerde littekens beschermd onder de zon. Ook laat dit als enige product geen witte waas achter op mijn donkere huid.

Beschermt mijn littekens en hydrateert ook goed.

Verbeterpunten

De dop van de verpakking Sluit niet goed de tube af. Hierdoor moet ik steeds een hard geworden klonte weggooien. Dit is heel jammer en zonde, want het is al duur zat! Ik had ook gelijk 2 tubes... De dop van de verpakking Sluit niet goed de tube af. Hierdoor moet ik steeds een hard geworden klonte weggooien. Dit is heel jammer en zonde, want het is al duur zat! Ik had ook gelijk 2 tubes besteld.. Hoop dat hier wel een oplossing voor is.

Liesbeth Schipper

Na ooglid correctie kreeg ik litteken crème van de kliniek zelf mee. Van deze crème kreeg ik rode oogleden. Ik heb toen de litteken crème van Alhydran besteld en al na 2 keer gebruik zag je mijn... Na ooglid correctie kreeg ik litteken crème van de kliniek zelf mee. Van deze crème kreeg ik rode oogleden. Ik heb toen de litteken crème van Alhydran besteld en al na 2 keer gebruik zag je mijn littekens opknappen. Na enkele weken waren mijn littekens niet meer zichtbaar.

Smeert fijn, zelfs als het per ongeluk in je oog komt merk je daar niets van

P.Laureyssne

Allergische reactie op de creme met veel jeuk, roodheid en zwelling na ooglidcorrectie

zijn er niet voor mij

Verbeterpunten

houdbaarheidproduct waarop je allergisch kan reageren er uit halen of vervangen door een ander product

Beste heer/mevrouw,
Beste heer/mevrouw,
Bedankt voor het delen van jouw ervaring met ALHYDRAN. We vinden het jammer om te horen dat je niet tevreden bent. We hebben contact met je opgenomen, maar we hebben nog geen reactie van je ontvangen. We zouden graag samen kijken naar een oplossing of passend advies.
We horen graag van je.

Hafida El Haddouti

Alhydran littekenzalf is een wondermiddel, ik ben al 5 jaar bezig om mijn littekens te behandelen, niets hielp, totdat ik Alhydran heb ontdekt. De littekens vervagen met de dag, gewoonweg top... Alhydran littekenzalf is een wondermiddel, ik ben al 5 jaar bezig om mijn littekens te behandelen, niets hielp, totdat ik Alhydran heb ontdekt. De littekens vervagen met de dag, gewoonweg top product!!!

Top zalf

Terug betaling mutualiteit in België

Cathelijne de Lint

Slecht

misleidende reclame, product (Barrier repair care) staat op site aangeschreven om na medische behandelingen en laser etc in te zetten. Uiteindelijk blijkt dat hij helemaal genezen moet zijn. Dus... misleidende reclame, product (Barrier repair care) staat op site aangeschreven om na medische behandelingen en laser etc in te zetten. Uiteindelijk blijkt dat hij helemaal genezen moet zijn. Dus zowel ik als een collega hebben het product gekocht maar kunnen er nu niks mee.

eerlijke marketing/reclame

Beste Cathelijne,
Beste Cathelijne,
Bedankt voor het delen van jouw ervaring met ALHYDRAN. We vinden het jammer om te horen dat je niet tevreden bent over de productinformatie. We hebben inmiddels contact met je gehad en hopen je van voldoende advies te hebben voorzien. Mocht je toch nog vragen hebben, dan horen wij graag van je!

Coleta Josefina

Het werkt heel goed ik had een brandwond deze creme is echt een aanrader

Het prijs is niet te duur

Nee niks

Loes Houben

Mijn ervaring met Alhydran is goed

De bestelling werd correct geleverd en er is regelmatig een aanbieding

Chantal Versteegen

Erg goed