Reviews

9 / 10
1189 beoordelingen
Schrijf beoordeling

98% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
9/10
Info over verloop order
8.8/10
Snelheid levering
9.2/10
Bestelgemak
9.2/10
Klantvriendelijkheid
9.2/10
Informatie op de website
8.8/10
After sales
8.6/10

1189 Reviews

Henk Hogenbirk

10/10

Zeer Goed

Sterke punten

snelle levering

Verbeterpunten of tips

Houden zo

Reactie Afvalcontainersrijnmond.nl:

Beste klant,
Bedankt voor deze beoordeling.
Wij doen graag weer een bakkie bij u.
Met vriendelijke groet,
Team Afvalcontainers Rijnmond


Dennis van de Graaf

9/10

Goed; snel en vriendelijke correcte chauffeur

Sterke punten

adviezen v.d. chauffeur

Verbeterpunten of tips

n.v.t.

Reactie Afvalcontainersrijnmond.nl:

Beste klant,
Bedankt voor deze leuke beoordeling.
Wij doen graag weer een bakkie bij u.
Met vriendelijke groet,
Team Afvalcontainers Rijnmond


Dick Reinders

10/10

Prima service, alles keurig op tijd

Sterke punten

Vriendelijkheid chauffeurs

Verbeterpunten of tips

Geen


Ellen Dijkstra

8/10

Goed verlopen, komen hun afspraken na.

Sterke punten

Goed bereikbaar en denken mee in het proces

Verbeterpunten of tips

Geen

Reactie Afvalcontainersrijnmond.nl:

Beste klant,
Erg bedankt voor deze beoordeling.
Wij zien u in de toekomst graag weer terug.
Met vriendelijke groet,
Team Afvalcontainers Rijnmond


Henny Bastein

10/10

Keurig en goed

Sterke punten

Op tijd goede afspraak

Verbeterpunten of tips

Nvt

Reactie Afvalcontainersrijnmond.nl:

Beste klant,
Erg bedankt voor deze beoordeling.
Wij zien u in de toekomst graag weer terug.
Met vriendelijke groet,
Team Afvalcontainers Rijnmond


Jeannette Veeninga

10/10

Eenvoudig en snel een afvalcontainer geregeld.

Sterke punten

Beloftes worden nagekomen en vriendelijke chauffeurs.

Verbeterpunten of tips

N.v.t.

Reactie Afvalcontainersrijnmond.nl:

Beste klant,
Bedankt voor deze mooie beoordeling.
Fijn dat u uw ervaring deelt en alles goed is gelopen.
Wij komen graag weer in de toekomst een bakkie doen
Met vriendelijke...
Beste klant,
Bedankt voor deze mooie beoordeling.
Fijn dat u uw ervaring deelt en alles goed is gelopen.
Wij komen graag weer in de toekomst een bakkie doen
Met vriendelijke groet,
Team Afvalcontainers Rijnmond


Martien Reeling

7/10

Goed

Sterke punten

snelle levering

Verbeterpunten of tips

optie is een dekdoek er bij te bestellen zodat derde er geen spullen op kunnen legen tijdens afwezigheid

Reactie Afvalcontainersrijnmond.nl:

Beste heer Reeling,
Bedankt voor deze goede beoordeling.
Wij begrijpen dat het heel vervelend voor u is dat het afval door derde in de container gegooid word.
Daarom hebben wij u...
Beste heer Reeling,
Bedankt voor deze goede beoordeling.
Wij begrijpen dat het heel vervelend voor u is dat het afval door derde in de container gegooid word.
Daarom hebben wij u vandaag 13-07-2020 gesproken en aangegeven dat u via de webshop een afdekzeil mee kan bestellen.
Wij doen graag weer een bakkie bij u.
Met vriendelijke groet,
Team Afvalcontainers Rijnmond


Michel

10/10

Proma

Sterke punten

Transparantie in handelen

Verbeterpunten of tips

Geen

Reactie Afvalcontainersrijnmond.nl:

Beste klant,
Bedankt voor deze beoordeling.
Wij doen graag weer een bakkie bij u.
Met vriendelijke groet,
Team Afvalcontainers Rijnmond


H. Barendregt

8/10

Top

Sterke punten

Klantenservice

Verbeterpunten of tips

Jammer dat als je online een bak besteld op een datum dit niet altijd goed door komt. Wordt supercorrect opgelost als je belt met klantenservice

Reactie Afvalcontainersrijnmond.nl:

Beste heer Barendregt,
Vervelend om te lezen dat uw bestelde container niet op de gewenste datum is geplaatst.
Daarom hebben we vandaag (13-07-2020) telefonisch contact met u opgenomen om uw...
Beste heer Barendregt,
Vervelend om te lezen dat uw bestelde container niet op de gewenste datum is geplaatst.
Daarom hebben we vandaag (13-07-2020) telefonisch contact met u opgenomen om uw verhaal aan te horen. Fijn om te weten dat alles verder naar alle tevredenheid is opgelost.
Wij doen graag weer een bakkie bij u.
Met vriendelijke groet,
Afvalcontainers Rijnmond


Sergio Pawirodikromo

10/10

Heel fijn

Sterke punten

Zeer goed

Verbeterpunten of tips

Nee helemaal goed geregeld

Reactie Afvalcontainersrijnmond.nl:

Beste klant,
Bedankt voor deze leuke beoordeling.
Wij doen graag weer een bakkie bij u.
Met vriendelijke groet,
Team Afvalcontainers Rijnmond