Prettig contact, op tijd geleverd en opgehaald komen afspraken na.
Bert Roelfsema
Container niet op afgesproken dag geleverd. Ook de dag erna moeten bellen om de container op locatie te krijgen. Onvoldoende communicatie.
Willeke de Lange
Heel goed. 6M3 container werd op afgesproken tijd op de afgesproken plaats gezet.
Reza Jawad
Slecht
Piet Stigter
Container via internet besteld, kwam niet op de afgesproken tijd, de andere dag alsnog gebracht!
Rob Slagt
Heel fijn Chaufeur belde om te vragen waar de bak precies geplaatst moest worden. Top verlopen
Sander van Delft
LUCETTE Darnoud
Ik heb niets te klagen. Het ging altijd goed.
Eric Roukens
Online een Container besteld werd netjes op de gevraagde dag geplaatst chauffeur belde netjes hoe hij deze had neergezet daar wij niet aanwezig konden zijn. Eenmaal klaar datum van ophalen opgegeven...Online een Container besteld werd netjes op de gevraagde dag geplaatst chauffeur belde netjes hoe hij deze had neergezet daar wij niet aanwezig konden zijn. Eenmaal klaar datum van ophalen opgegeven en is de container keurig opgehaald. Top geregeld 👌