Top winkel met uitgebreid assortiment en vriendelijke personelen die eerlijke adviezen geven. Aerts Lighting zou ik zeker aanbevelen bij familie en vrienden!
Lindsay
In mijn zoektocht naar goede verlichting ben ik door vriendelijk, behulpzaam en deskundig personeel te woord gestaan. Ze nemen de tijd voor je en leggen alles heel goed uit. Ik raad iedereen aan om...In mijn zoektocht naar goede verlichting ben ik door vriendelijk, behulpzaam en deskundig personeel te woord gestaan. Ze nemen de tijd voor je en leggen alles heel goed uit. Ik raad iedereen aan om bij Aerts verlichting te kopen!
Esther Mol
Heel goed geholpen in de zoektocht naar nieuwe lampen voor ons nieuwe huis. Vakkundige mensen die luisteren naar wat je wilt en nodig hebt. En ook met een passend advies en product komen. Ook een...Heel goed geholpen in de zoektocht naar nieuwe lampen voor ons nieuwe huis. Vakkundige mensen die luisteren naar wat je wilt en nodig hebt. En ook met een passend advies en product komen. Ook een groot aanbod van verschillende stijlen, van industrieel tot modern. Er is zelfs meer mogelijk dan wat je in de winkel ziet. Zeker een aanrader!!
Simon V Engelen
Een led dimmer gekocht. Na telefonisch contact, goede uitleg gekregen in de winkel.